Lunch menu

Wednesday, 11 September

Brödernas kök

  • Asiatisk bowl

    Ris, stekt karré, kålsallad, sesamfrön, salladslök, sallad, soja

  • Laxbowl med quinoa och gravad lax

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön och vit salladsost crème

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger och caesardressing

  • Chèvrebowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök och honungsvinägrett

  • Vegetarisk poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander och srirachamajo

  • Medibowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök- och tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön och tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    Grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat och balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta och serranoskinka

    mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- och nudelbowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter och sojadressing

  • Grilltallrik (varm rätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater och en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad

Restaurang Chili & Lime

  • Pannbiff på svensk blandfärs

    Med svampsås på kantareller och champinjoner, serveras med saltgurka och potatis

  • Biff stroganoff med champinjoner

    Serveras med saltgurka och ris

  • Stekt panerad torskfilé

    Med västkustsås
 på räkor, rom och crabfish, serveras
 med kokt potatis och citron

  • Poke bowl

    Vietnamesisk eller japansk

  • Asiatiskt lunchbuffé
  • Wokade grönsaker

    Med cashewnötter

  • Wokade äggnudlar med grönsaker

    Serveras med vårrullar och jordnötssås

  • Grillade kycklingspett

    Med wokade grönsaker och jordnötssås

Restaurang Husman

  • Biff à la Lindström

    Med rödbetor, kapris, löksky, dijonnaise och stekt potatis

  • Stekt panerad spättafilé

    Med dansk remouladsås och kokt potatis

  • Veg: Rödbetsbiff

    Med chevre, kapris samt dijonnaise och stekt potatis

  • Pasta "Alfredo"

    Med kyckling, grädde, vitlök och parmesan

  • Wok på fläskfilé

    Med grön curry och kokosmjölk

  • Kycklingsallad

    Med bacon och pasta

  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik och Kebabsallad

La Fontana

  • La fontana special indisk buffé

    Palak Paneer, Butter chicken, Tandoori med ris och naanbröd

  • Veckans sallad: Falafelsallad
  • Dagens pizza: La fontana

    Med fetaost, champinjoner, kronärtskocka, färska paprika, färsk vitlök och färska tomater

Pinoccio

  • Pizza 1–39
  • Tallrik, sallader och rulle

    Kebab, kyckling eller falafel

  • Pannbiff

    Med kokt potatis, lingon och löksås

  • Pasta dipollo

    Med kyckling, champinjoner och grädde

Universitetsklubben

  • Ostgratinerad kyckling

    Serveras med basilikasås och ris

  • Gratinerad palsternacka

    Serveras med basilikasås samt ris

Stångs Mjärdevi

  • Fläskschnitzel från Skänninge

    Med rostad potatis, babyspenat och svampsås

  • Rödbetsrisotto

    Med rostade betor, smulad getaost från Löt och valnötter

  • Stångs Wallenbergare

    Med potatis, lingon, ärtor och skirat smör

  • Kycklingsallad

    Med romansallad, grönkål, bacon, tomater, krutonger, parmesan och vitlöksdressing

  • Veckans dessert

    Chokladmousse

Pegs & Tails

  • Stekt strömming

    Serveras med skirat smör samt kokt potatis och lingon

  • Surdegspizza

    Toppad med mozzarella, oliver och paprika

  • Varmrökt lax med chili & lime

    Serveras med kokt potatis, dill- & romsås samt pressgurka

  • Sallad med handskalade räkor

    Serveras med syrad rödlök och ägg från Ås-gård

  • Caesarsallad

    Med gårdskyckling från Munka Ljungby, ugnsbakad tomat, krutonger, parmesan, bacon och rödlök

Wednesday, September 11