Lunch menu

Wednesday, 4 September

Brödernas kök

  • Asiatisk bowl

    Ris, stekt karré, kålsallad, sesamfrön, salladslök, sallad, soja

  • Laxbowl med quinoa och gravad lax

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön och vit salladsost crème

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger och caesardressing

  • Chèvrebowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök och honungsvinägrett

  • Vegetarisk poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander och srirachamajo

  • Medibowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök- och tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön och tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    Grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat och balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta och serranoskinka

    mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- och nudelbowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter och sojadressing

  • Grilltallrik (varm rätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater och en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad

Restaurang Chili & Lime

  • Egengjorda köttbullar (svensk blandfärs)

    Med gräddsås, lingon, inlagd gurka och potatismos eller kokt potatis

  • Isterband från Nässjö Chark

    Serveras med dillstuvad potatis och inlagda rödbetor

  • Stekt panerad gösfilé

    Med dansk remouladsås,
 kokt potatis och citron

  • Poke bowl

    Vietnamesisk eller japansk

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Veg: Wokade grönsaker

    Med cashewnötter

  • Veg: Wokade äggnudlar

    Med grönsaker, samt vårrulle och jordnötssås

  • Kycklingspett

    Med wokade grönsaker och jordnötssås

Restaurang Husman

  • BBQ-färsbiff av högrev

    Med vitlökspotatis, aioli, BBQ-sås, coleslaw och saltgurka

  • Sesam-och teriyakiglaserad laxfilé

    Med chilicreme och nudlar eller kokt potatis

  • Veg: Sesampanerad morotsbiff

    Med chilicreme och nudlar eller kokt potatis

  • Spaghetti Carbonara

    Med bacon

  • Kycklingwok

    Med chili och kokosmjölk

  • Räksallad

    Med röd quinoa, lime och Red hot chili

  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik och Kebabsallad

La Fontana

  • La fontana special grill buffé

    Kycklinglårfilé, fläskfilé och grillat ost med pommes och klyftpotatis

  • Veckans sallad: Gyrossallad
  • Dagens pizza: Bresaola

    Med soltorkade tomater, bresaola, valnötter, mozzarella och ruccola

Pinoccio

  • Pizza 1–39
  • Tallrik, sallader och rulle

    Kebab, kyckling eller falafel

  • Lasagne Alforno

    Med gräddost

  • Rödspätta

    Med kokt potatis, wokade grönsaker och dillsås

Universitetsklubben

  • Veg lasagne på sojafärs

    Serveras med tomatsås

  • Klassisk lasagne

    Med tomatsås

Stångs Mjärdevi

  • Fläskschnitzel från Skänninge

    Ljummen potatissallad samt dragon- och citronmajonnäs

  • Bakad spetskål

    Morots- och chilipuré, örtsallad och brynt hasselnötssmör

  • Stångs wallenbergare

    Potatis, lingon, ärtor och skirat smör

  • Räksallad

    Ägg, rostad morot från Hermelins Skänninge, kavringsmulor, picklad gurka, tomater och dillkräm

  • Chokladmousse

Pegs & Tails

  • Stekt strömming
  • Krämig kantarellrisotto

    Serveras med parmesan

  • Varmrökt lax med chili & lime

    Serveras med kokt potatis, dill- och romsås samt pressgurka

  • Sallad med handskalade räkor

    Serveras med syrad rödlök och ägg från Ås-gård

More lunches available at

  • Natural kaffebar
Wednesday, September 4