Lunch menu

Thursday, 5 September

Brödernas kök

  • Halloumibowl

    Ris, grillad kyckling, halloumi, tomat- och löksallad och tzatziki

  • Laxbowl med quinoa och gravad lax

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön och vit salladsost crème

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger och caesardressing

  • Chèvrebowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök och honungsvinägrett

  • Vegetarisk poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander och srirachamajo

  • Medibowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök- och tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön och tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    Grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat och balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta och serranoskinka

    mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- och nudelbowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter och sojadressing

  • Grilltallrik (varm rätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater och en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad

Restaurang Chili & Lime

  • Kyckling-kebabtallrik eller falafel


    Med tillbehörsbuffé

  • Ugnsgrillad laxfilé

    Med västkustsås (räkor, rom & crabfish), äpple- och fänkålsallad samt kokt potatis

  • Poke bowl

    Vietnamesisk eller japansk

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Veg: Wokade grönsaker

    Med cashewnötter

  • Veg: Wokade äggnudlar

    Med grönsaker, samt vårrulle och jordnötssås

  • Kycklingspett

    Med wokade grönsaker och jordnötssås

Restaurang Husman

  • Ärtsoppa/Gulaschsoppa

    Samt pannkakor med sylt och grädde

  • Lasagne

    Med coleslaw

  • Fiskgratäng

    Med räkor, dill, vitt vin samt kokt potatis

  • Veg: Ärtsoppa

    Samt pannkakor med sylt och grädde

  • Veg: Spenatlasagne

    Med coleslaw

  • Fläskfiléwok

    Med jordnötssås

  • Kycklingsallad

    Med fetaost, bacon och melon

  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik och Kebabsallad

La Fontana

  • La fontana special street food buffé

    Hamburgare, buffalo wings, lökringar, klyftpotatis och pommes

  • Veckans sallad: Gyrossallad
  • Dagens pizza: La mafia

    Med champinjoner, oliver, salami, mozzarellaost och ruccola

Pinoccio

  • Pizza 1–39
  • Tallrik, sallader och rulle

    Kebab, kyckling eller falafel

  • Panerad kyckling schnitzel

    Med stekt potatis och bearnaisesås

  • Panerad fisk (Alaska)

    Med kokt potatis samt remouladsås

Universitetsklubben

  • Veg mustig gulasch

    På potatis och grönsaker

  • Skånsk kalops

    Serveras med kokt potatis och rödbetor

Stångs Mjärdevi

  • Kryddig färsbiff på kött från Östergötland

    Potatis, ratatouille på grönt från Hermelins och aioli

  • Betor från Östergötland

    Ljummen sallad på havreris och getostkräm från Löts gårdsmejeri

  • Stångs wallenbergare

    Potatis, lingon, ärtor och skirat smör

  • Räksallad

    Ägg, rostad morot från Hermelins Skänninge, kavringsmulor, picklad gurka, tomater och dillkräm

  • Chokladmousse

Pegs & Tails

  • Stekt strömming
  • Krämig kantarellrisotto

    Serveras med parmesan

  • Varmrökt lax med chili & lime

    Serveras med kokt potatis, dill- och romsås samt pressgurka

  • Sallad med handskalade räkor

    Serveras med syrad rödlök och ägg från Ås-gård

Thursday, September 5