Lunch menu

Friday, 6 September

Brödernas kök

  • Poké bowl med ris och rå laxfilé

    Picklad rödkål, mango, sojabönor, picklad rödlök, salladslök, sesamfrön, srirachamajo och soja

  • Laxbowl med quinoa och gravad lax

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön och vit salladsost crème

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger och caesardressing

  • Chèvrebowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök och honungsvinägrett

  • Vegetarisk poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander och srirachamajo

  • Medibowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök- och tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön och tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    Grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat och balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta och serranoskinka

    mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- och nudelbowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter och sojadressing

  • Grilltallrik (varm rätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater och en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad

Restaurang Chili & Lime

  • Mixed grill (fläsknoisette, chorizo, kycklingfilé)

    Med chili-bearnaisesås och potatisgratäng

  • Ugnsgrillad laxfilé

    Med västkustsås (räkor, rom & crabfish), kokt potatis och citron

  • Poke bowl

    Vietnamesisk eller japansk

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Veg: Wokade grönsaker

    Med cashewnötter

  • Veg: Wokade äggnudlar

    Med grönsaker, samt vårrulle och jordnötssås

  • Kycklingspett

    Med wokade grönsaker och jordnötssås

Restaurang Husman

  • Husmans panerade schnitzel

    Med bearnaise, rödvinssås, ärtor och pommes eller stekt potatis

  • Kålpudding

    Med gräddsås, kokt potatis och lingon

  • Veg: Spaghetti

    Med tomatsås och riven parmesan

  • Spaghetti Bolognese

    Med riven ost

  • Kycklingwok "Paneng"

    Med röd curry och kokosmjölk

  • Räksallad

    Med räkor, kräftstjärtar, citron och dill

  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik och Kebabsallad

La Fontana

  • La fontana special grill buffé

    Bifteki, kycklinglårfilé och korv med pommes och klyftpotatis

  • Veckans sallad: Gyrossallad
  • Dagens pizza: Nerso

    Med oxfilé, champinjoner, färsk vitlök, körsbärstomater, mozzarella och ruccola

Pinoccio

  • Pizza 1–39
  • Tallrik, sallader och rulle

    Kebab, kyckling eller falafel

  • Kålpudding med nötfärs

    Serveras med kokt potatis, lingonsylt och gräddsås

  • Panerad fiskfilé

    Med kokt potatis, grönsaker och skagenröra

Universitetsklubben

  • Kikärt och tofugryta

    Serveras med ris

  • Brieostfylld kycklingfilé

    Serveras med ugnsbakad potatis och dragonsås

Stångs Mjärdevi

  • Nattbakad fläskkarré från Skänninge

    Rotfrukter, babyspenat och äpplegräddsås

  • Pasta pesto

    Grönkålspesto, broccoli från Hermelins i Skänninge, tomater, ruccola och rostade pumpakärnor

  • Stångs wallenbergare

    Potatis, lingon, ärtor och skirat smör

  • Räksallad

    Ägg, rostad morot från Hermelins Skänninge, kavringsmulor, picklad gurka, tomater och dillkräm

  • Chokladmousse

Pegs & Tails

  • Stekt strömming
  • Krämig kantarellrisotto

    Serveras med parmesan

  • Varmrökt lax med chili & lime

    Serveras med kokt potatis, dill- och romsås samt pressgurka

  • Sallad med handskalade räkor

    Serveras med syrad rödlök och ägg från Ås-gård

More lunches available at

  • Natural kaffebar
Friday, September 6