Lunch menu

Tuesday, 3 September

Brödernas kök

  • Burritobowl

    Ris, kycklingfajitas, mangosalsa och yoghurt

  • Laxbowl med quinoa och gravad lax

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön och vit salladsost crème

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger och caesardressing

  • Chèvrebowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök och honungsvinägrett

  • Vegetarisk poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander och srirachamajo

  • Medibowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök- och tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön och tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    Grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat och balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta och serranoskinka

    mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- och nudelbowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter och sojadressing

  • Grilltallrik (varm rätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater och en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad

Restaurang Chili & Lime

  • Raggmunk

    Med stekt fläsk och lingon

  • Stekt fläsk

    Med löksås och kokt potatis

  • Linguine

    Med fläskfilé, champinjoner,
 bacon, purjolök, vitlök och grana padano

  • Stekt panerad flundrafilé

    Med dansk
 remouladsås, kokt
 potatis och citron

  • Poke bowl

    Vietnamesisk eller japansk

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Veg: Wokade grönsaker

    Med cashewnötter

  • Veg: Wokade äggnudlar

    Med grönsaker, samt vårrulle och jordnötssås

  • Kycklingspett

    Med wokade grönsaker och jordnötssås

Restaurang Husman

  • Raggmunk

    Med stekt fläsk och lingon

  • Stekt fläsk

    Med löksås och kokt potatis

  • Kycklingspett

    Med chilibearnaise, rödvinssås och friterad klyftpotatis

  • Veg: Raggmunk

    Med lingonkeso

  • Räkpasta

    Med räkor och kräftstjärtar i vitvinssås

  • Entrecôtewok

    Med strimlad lök och portabellosvamp

  • Kycklingsallad

    Med pasta och bacon

  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik och Kebabsallad

La Fontana

  • La fontana special schnitzel buffé:

    Huset fläsk schnitzel, kyckling schnitzel, fish & chips och klyftpotatis

  • Veckans sallad: Gyrossallad
  • Dagens pizza: Carni Pizza

    Med skinka, ädelost, bacon, mozzarella och ruccola

Pinoccio

  • Pizza 1–39
  • Tallrik, sallader och rulle

    Kebab, kyckling eller falafel

  • Raggmunk

    Med stekt fläsk och lingon

  • Friterad fisk (panerad)

    Med pommes och skagenröra

Universitetsklubben

  • Ugnsbakade morötter

    Med chevre

  • Stekt fläsk

    Serveras med potatis och löksås

Stångs Mjärdevi

  • Färsk bakad lubb

    Potatisstomp, morotscrudité och skaldjursås

  • Ostgratinerad blomkål

    Rostad potatis, picklad blomkål, örtsallad och sandefjordsås på tångrom

  • Stångs wallenbergare

    Potatis, lingon, ärtor och skirat smör

  • Räksallad

    Ägg, rostad morot från Hermelins Skänninge, kavringsmulor, picklad gurka, tomater och dillkräm

  • Chokladmousse

Pegs & Tails

  • Kålpudding
  • Stekt strömming
  • Krämig kantarellrisotto

    Serveras med parmesan

  • Varmrökt lax med chili & lime

    Serveras med kokt potatis, dill- och romsås samt pressgurka

  • Sallad med handskalade räkor

    Serveras med syrad rödlök och ägg från Ås-gård

Tuesday, September 3