Lunch menu

Thursday, 22 August

Brödernas kök

  • Halloumibowl

    Ris, grillad kyckling, halloumi, tomat- och löksallad och tzatziki

  • Laxbowl med quinoa och gravad lax

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön och vit salladsost crème

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger och caesardressing

  • Chèvrebowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök och honungsvinägrett

  • Vegetarisk poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander och srirachamajo

  • Medibowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök- och tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön och tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    Grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat och balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta och serranoskinka

    mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- och nudelbowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter och sojadressing

  • Grilltallrik (varm rätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater och en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad

Restaurang Chili & Lime

  • Taco-tallrik eller falafel

    Med tillbehörsbuffé

  • Kycklingfilé fylld med
 mozzarella, salami och basilika

    Serveras
 med cidersås, haricot verts
 och rostad potatis

  • Ugnsgrillad laxfilé

    Med sås på
 äpple, gurka, dill och pepparrot,
 serveras med kokt potatis

  • Poke bowl

    Vietnamesisk eller japansk

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Veg: Wokade grönsaker

    Med cashewnötter

  • Veg: Wokade äggnudlar

    Med grönsaker, samt vårrulle och jordnötssås

  • Kycklingspett

    Med wokade grönsaker och jordnötssås

Restaurang Husman

  • Lasagne

    Med coleslawsallad

  • Grillad kycklingfilé med örttäcke

    Serveras med tryffelaioli, rödvinssås och stekt kulpotatis

  • Gravad lax

    Med dillstuvad potatis

  • Veg: Spenatlasagne

    Med coleslawsallad

  • Kycklingwok

    Med thaibasilika och färsk ingefära

  • Sallad

    Med räkor, kräftstjärtar och skagensås

  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik och Kebabsallad

La Fontana

  • La fontana special grill buffé

    Kycklingspett, fläskfilé och grillad ost med pommes och klyftpotatis

  • Veckans sallad: Gyrossallad
  • Dagens pizza: La mafia

    Champinjoner, oliver, salami, mozzarella och ruccola

Pinoccio

  • Pizza 1–39
  • Tallrik, sallader och rulle

    Kebab, kyckling eller falafel

  • Kyckling spett

    Med stekt potatis, grönsaker och currysås

  • Panerad fisk (Alaska)

    Serveras med kokt potatis samt remouladsås

Universitetsklubben

  • Wokade nudlar

    Med tofu och grönsaker

  • Kyckling Tikka Masala

    Serveras med ris

Stångs Mjärdevi

  • Nattbakat högrev från Valdemarsvik

    Med potatis, picklad lök, chili, persilja, parmesan och aioli

  • Gnocchi

    Med linser, svamp, svartkål och vitlöksfärskostkräm

  • Stångs Wallenbergare

    Med potatis, lingon, ärtor och skirat smör

  • Kräftsallad

    Med svensk quinoa, rostade morötter, picklad gurka, kavringsmulor och västerbottenostkräm

  • Chokladmousse

Pegs & Tails

  • Pyttipanna

    Serveras med stekt ägg och rödbetor

  • Stekt strömming

    Serveras med kokt potatis, vispat brynt smör med krondill och kapris samt rårörda lingon

  • Kantarellrisotto

    Serveras med halloumi

  • Varmrökt lax med chili och lime

    Serveras med kokt potatis, dill- och romsås samt pressgurka

  • Sallad med handskalade räkor

    Serveras med syrad rödlök och ägg från Ås-gård

  • Nykokta svenska blåmusslor

    Med gårdskyckling från Munka Ljungby, ugnsbakad tomat, krutonger, parmesan, bacon och rödlök

Thursday, August 22