Lunch menu

Tuesday, 20 August

Brödernas kök

  • Burritobowl

    Ris, kycklingfajitas, mangosalsa och yoghurt

  • Laxbowl med quinoa och gravad lax

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön och vit salladsost crème

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger och caesardressing

  • Chèvrebowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök och honungsvinägrett

  • Vegetarisk poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander och srirachamajo

  • Medibowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök- och tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön och tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    Grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat och balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta och serranoskinka

    mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- och nudelbowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter och sojadressing

  • Grilltallrik (varm rätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater och en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad

Restaurang Chili & Lime

  • Raggmunk

    Med svenskt stekt fläsk och lingon

  • Svenskt stekt fläsk

    Med löksås och kokt potatis

  • Linguine

    Med fläskfilé, champinjoner,
 dijonsenap, rosmarin och vitlök, toppad med grana padano

  • Stekt panerad kapkummelfilé

    Serveras med tartarsås,
 kokt potatis och citron

  • Poke bowl

    Vietnamesisk eller japansk

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Veg: Wokade grönsaker

    Med cashewnötter

  • Veg: Wokade äggnudlar

    Med grönsaker, samt vårrulle och jordnötssås

  • Kycklingspett

    Med wokade grönsaker och jordnötssås

Restaurang Husman

  • Raggmunk

    Med stekt fläsk och lingon

  • Stekt fläsk

    Med löksås och kokt potatis

  • Teriyakimarinerad laxfilé

    Med wasabicreme och kokt potatis eller nudlar

  • Veg: Spaghetti

    Med quornfärssås och riven ost

  • Spaghetti Bolognese

    Med riven ost

  • Kyckling "Paneng"

    Med kokosmjölk och röd curry

  • Sallad

    Med rostbiff och potatissallad

  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik och Kebabsallad

La Fontana

  • La fontana special grill buffé

    Kycklinglårfilé, fläskfilé och grillad ost med pommes och klyftpotatis

  • Veckans sallad: Gyrossallad
  • Dagens pizza: Carni Pizza

    Skinka, ädelost, bacon, mozzarella och ruccola

Pinoccio

  • Pizza 1–39
  • Tallrik, sallader och rulle

    Kebab, kyckling eller falafel

  • Raggmunk

    Med stekt fläsk och lingon

  • Friterad fisk (panerad)

    Med pommes och skagenröra

Universitetsklubben

  • Raggmunk

    Med rårörda lingon och grädde

  • Raggmunk med fläsk

    Serveras med rårörda lingon och grädde

Stångs Mjärdevi

  • Skaldjurspasta

    Med pasta, bakade tomater, fänkål, chili, dill och skaldjurssås

  • Najas stekost från Norrköping

    Med rostad potatis, zucchini, aubergine och gurkyoghurt

  • Stångs Wallenbergare

    Med potatis, lingon, ärtor och skirat smör

  • Kräftsallad

    Med svensk quinoa, rostade morötter, picklad gurka, kavringsmulor och västerbottenostkräm

  • Chokladmousse

Pegs & Tails

  • Asiatisk kycklinggryta

    Med smak av lime, chili och koriander, serveras med ris

  • Stekt strömming

    Serveras med kokt potatis, vispat brynt smör med krondill och kapris samt rårörda lingon

  • Kantarellrisotto

    Serveras med halloumi

  • Varmrökt lax med chili och lime

    Serveras med kokt potatis, dill- och romsås samt pressgurka

  • Sallad med handskalade räkor

    Serveras med syrad rödlök och ägg från Ås-gård

  • Caesarsallad

    Med gårdskyckling från Munka Ljungby, ugnsbakad tomat, krutonger, parmesan, bacon och rödlök

Tuesday, August 20