Lunch menu

Monday, 19 August

Brödernas kök

  • Shawarmabowl

    Ris, grillad kyckling, tomat- och löksallad, hummus och myntayoghurt

  • Laxbowl med quinoa och gravad lax

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön och vit salladsost crème

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger och caesardressing

  • Chèvrebowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök och honungsvinägrett

  • Vegetarisk poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander och srirachamajo

  • Medibowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök- och tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön och tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    Grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat och balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta och serranoskinka

    Mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- och nudelbowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter och sojadressing

  • Grilltallrik (varm rätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater och en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad

Restaurang Chili & Lime

  • Lasagne

    Serveras med tomat- lök och ruccolasallad

  • Kycklinggryta

    Med champinjoner, paprika, vitlök, grädde och soja, serveras med ris

  • Stekt panerad torskfilé

    Serveras med tartarsås,
 kokt potatis och citron

  • Poke bowl

    Vietnamesisk eller japansk

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Veg: Wokade grönsaker

    Med cashewnötter

  • Veg: Wokade äggnudlar

    Med grönsaker, samt vårrulle och jordnötssås

  • Kycklingspett

    Med wokade grönsaker och jordnötssås

Restaurang Husman

  • Stekt panerad färsk koljafilé

    Med skagensås samt kokt potatis

  • Indisk kycklinggryta

    Med basmatiris, naanbröd och raijta

  • Veg: Falafel

    Med pommes och aioli

  • Fläskfilépasta

    Med strimlad salami och peppar

  • Wok på entrecôte

    Med chilimarinerad broccoli och blomkål

  • Räksallad

    Med matvete, soltorkad tomat, ägghalva och citron

  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik och Kebabsallad

La Fontana

  • Husets schnitzel

    Med klyftpotatis och bearnaisesås

  • Panerad rödspätta

    Med kokt potatis och skagenröra

  • Hemgjord köttbullar

    Med potatismos, gräddsås och lingonsylt

  • Veckans sallad: Gyrossallad
  • Dagens pizza: Afandi Pizza

    Halloumi, körsbärstomater, oliver, balsamico och ruccola

Pinoccio

  • Pizza 1–39
  • Tallrik, sallader och rulle

    Kebab, kyckling eller falafel

  • Pannbiff

    Med gräddsås, potatismos, lingon och lök

  • Smör stekt fiskfilé

    Med kokt potatis och remouladsås

Universitetsklubben

  • Grön currygryta med tofu

    Serveras med ris

  • Biff med bambuskott

    Serveras med ris

Stångs Mjärdevi

  • Kryddsotat kycklinglår

    Med rostad potatis, babyspenat, picklad lök och rostad majskräm

  • Bakad spetskål

    Med morotspuré, hasselnötter, örtsallad och brynt smör

  • Stångs Wallenbergare

    Med potatis, lingon, ärtor och skirat smör

  • Kräftsallad

    Med svensk quinoa, rostade morötter, picklad gurka, kavringsmulor och västerbottenostkräm

  • Chokladmousse

Pegs & Tails

  • Helstekt karré

    Serveras med rostad potatis och pepparsås

  • Korvstroganoff

    Serveras med ris

  • Kantarellrisotto

    Serveras med halloumi

  • Varmrökt lax med chili och lime

    Serveras med kokt potatis, dill- och romsås samt pressgurka

  • Sallad med handskalade räkor

    Serveras med syrad rödlök och ägg från Ås-gård

  • Caesarsallad

    Med gårdskyckling från Munka Ljungby, ugnsbakad tomat, krutonger, parmesan, bacon och rödlök

Monday, August 19