Lunch menu

Thursday, 31 August

Brödernas kök

  • Halloumibowl

    Ris, grillad kyckling, halloumi, tomat&lök-sallad & tzatziki.

  • Laxbowl med quinoa och gravad lax

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & Vit salladsostcreme.

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing

  • Chèvrebowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo

  • Medibowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök&tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    Grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta

    Serranoskinka, mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- & nudelbowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing

  • Grilltallrik (varm rätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad.

Restaurang Chili & Lime

  • Kycklingkebabtallrik eller falafel

    serveras med tillbehörsbuffé

  • Ugnsgrillad laxfilé med räkor och romsås

    serveras med kulpotatis och citron

  • Poke bowl

    vietnamesisk eller japansk

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Masala chicken
  • Veg: Chenna masala
  • Veg: Wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg: Wokade äggnudlar med grönsaker

    serveras med vårrulle och jordnötssås

  • Kycklingspett

    serveras med wokade grönsaker och jordnötssås

Restaurang Husman

  • Gulaschsoppa

    serveras pannkakor, sylt och grädde

  • Kycklingspett med BBQ-sås

    chilibearnaise och klyftpotatis

  • Rotmos

    med rimmad fläskbog

  • Veg: Ärtsoppa

    serveras med pannkakor, sylt och grädde

  • Veg: Falafel

    med pommes och vitlökssås

  • Entrecôtewok

    med strimlad lök, vitlök, chili och grönkål

  • Räksallad

    med kräftstjärtar, ägghalva och citron

  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, kebabtallrik, green burgertallrik

La Fontana

  • Lasagne al forno

    med coleslaw

  • Chicken á la king

    med ris

  • Stekt fläsk

    med kokt potatis, löksås och lingonsylt

  • Dagens bowl: Falafelbowl
  • Dagens pizza: Caprese

    med buffelmozzarella, körsbärstomater, oliver, balsamic cream och ruccola

Pinoccio

  • Korvstroganoff

    med champinjoner, krämig grädde och ris

  • Stekt lövbiff

    serveras med pommes samt bearnaisesås

Universitetsklubben

  • Zucchiniplättar

    serveras med vitlök- och persiljeyoghurt samt stekta grönsaker

  • Spanska färsbiffar

    serveras med ratatouille och stekt potatis

Stångs Mjärdevi

  • Lax- och skaldjursfräserad flundra

    serveras med potatispuré, skaldjurssås samt citron- och dillpicklad morot

  • Raggmunk

    serveras med grönkål, äpple, lingon och brynt smör

  • Stångs Wallenbergare

    serveras med potatispuré, lingon, ärtor och skirat smör

  • Kräftsallad

    med pasta, krondillspicklad gurka, chilirostad morot och västerbottenostkräm

  • Veckans dessert

    Vit chokladmousse, hallonkompott och rostad vitchoklad

Pegs & Tails

  • Skinkschnitzel

    serveras med klassiska tillbehör, rostad potatis, gröna ärtor och rödvinssås

  • Fiskgratäng med dill, citron och grönsaker

    serveras med potatispuré samt toppad med räkor och blåmusslor

  • Veckans fisk: Havets Wallenbergare

    med räkor, kräftstjärtar, sej & lax serveras med potatispuré, skirat smör samt gröna ärtor

  • Veckans green: Surdegspizza bianco med svartkål

    blomkål, mozzarella, parmesan, taleggio, lök, creme fraiche & citronette smaksatt med brynt smör

  • Varmrökt lax

    serveras med dill- och gräslökshollandaise, pressgurka och kokt potatis

  • Nykokta svenska blåmusslor

    med chili, vitlök & persilja serveras i krämig buljong samt vitlöksbröd

  • Caesarsallad med Cajunsotad kyckling från Munka-Ljungby

    caesardressing, bacon och örtkrutonger toppad med parmesan

Thursday, August 31