Lunch menu

Thursday, 24 August

Brödernas kök

  • Halloumibowl

    Ris, grillad kyckling, halloumi, tomat&lök-sallad & tzatziki.

  • Laxbowl med quinoa och gravad lax

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & Vit salladsostcreme.

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing

  • Chèvrebowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo

  • Medibowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök&tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    Grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta

    Serranoskinka, mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- & nudelbowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing

  • Grilltallrik (varm rätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. Tacotallrik eller falafel
 med tillbehörsbuffé
  • 2. A. Honungsglacerad kycklingfilé med coleslaw,

    serveras med klyftpotatis

  • 2. B. stekt panerad torskfilé med västkustsås

    serveras med kokt potatis & citron

  • 3. Poké bowl - vietnamesisk eller japansk
  • 4. Asiatisk lunchbuffé
  • 5. Vegetariskt: 1: Wokade grönsaker med cashewnötter

    2: Wokade äggnudlar med grönsaker samt vårrulle & jordnötssås

  • 6. Grill: Kycklingspett med wokade grönsaker

    Jordnötssås

Restaurang Husman

  • Helstekt fläskfilé

    Med råstekt potatis & portvinstuvade champinjoner

  • Gravad lax

    Med dillstuvad potatis & hovmästarsås

  • Lasagne med coleslawsallad
  • Veg: Spenatlasagne med coleslawsallad
  • Wok: Kyckling med mango, thai basilika & sweet chili
  • Sallad: Räkor med matvete, citron & äpple
  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, kebabtallrik, green burgertallrik

La Fontana

  • Tempurakyckling med klyftpotatis och bearnaisesås
  • Grillad fläskfilé med stekt potatis och bearnaisesås
  • Falafel med sallad och vitlökssås
  • Dagens sallad: Falafelbowl.
  • Dagens pizza: Caprese

    Buffelmozzarella, körsbärstomater, oliver, balsamic cream, ruccola

Pinoccio

  • 1. Kycklingfilé serveras med rostad potatis

    Ädelost sås

  • 2. Stekt fiskfilé serveras med kokt potatis

    Skagenröra

Universitetsklubben

  • Rödbetsbiff med kålsallad samt couscous
  • Färsbiffar med stekt svamp

    Dijon gräddsås och rostad potatis

Stångs Mjärdevi

  • Dagens rätt: Fiskfärsbiff av kolja

    Potatis, krondill, gurka, sandefjordssås

  • Dagens grönt: Sotad getost från Löt

    Matvete, betor, honungsrostade frön, vinägrette

  • Stångs Wallenbergare

    Potatispuré, lingon, ärter, skirat smör

  • Räksallad

    Sesamgurka, picklad kål, mangold, rökt sojamajonnäs

  • Dessert:

    Vit chokladmousse, hallonkompott, rostad vit choklad

Pegs & Tails

  • Färsk sejrygg

    Pankopanerad sej med kokt potatis, remouladsås, citron och dill

  • Varmrökt lax

    Serveras med dill- och gräslökskräm, pressgurka & kokt potatis

  • Nykokta svenska blåmusslor

    Med chili, vitlök och persilja serveras i krämig buljong samt vitlöksbröd

  • Caesarsallad

    Cajunsotad kyckling från Munka-Ljungby, caesardressing, bacon och örtkrutonger toppad med parmesan

  • Tails Sallad

    Räksallad med ägg, syrad lök och limeaioli

Thursday, August 24