Lunch menu

Wednesday, 23 August

Brödernas kök

  • Asiatisk bowl

    Ris, Stekt karré, kålsallad, sesamfrön, salladslök, sallad & soja.

  • Laxbowl med quinoa och gravad lax

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & Vit salladsostcreme.

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing

  • Chèvrebowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo

  • Medibowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök&tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    Grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta

    Serranoskinka, mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- & nudelbowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing

  • Grilltallrik (varm rätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. Kalvfärsbiff med kantarellsås

    Lingon & inlagd gurka serveras med kokt potatis

  • 2. Ugnsbakad laxfilé med räkor & dill i citronsås

    Serveras med kokt potatis & citron

  • 3. Poké bowl - vietnamesisk eller japansk
  • 4. Asiatisk lunchbuffé
  • 5. Vegetariskt: 1: Wokade grönsaker med cashewnötter

    2: wokade äggnudlar med grönsaker samt vårrulle & jordnötssås

  • 6. Grill: Kycklingspett med wokade grönsaker

    jordnötssås

Restaurang Husman

  • Kålpudding med gräddsås

    Kokt potatis & rårörda lingon

  • Rostbiff med potatisgratäng & pepparsås
  • Veg: Feta- & grönsaksfylld paprika

    Med potatisgratäng

  • Pasta: med kyckling

    Sambal oelek, paprika, mozzarella & grädde

  • Wok: Fläskfilé fräst i sesamolja

    Chili & färsk ingefära

  • Sallad: Kyckling med bacon & krutonger
  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik med bröd & pommes, kebabtallrik, green burgertallrik

La Fontana

  • La fontana special street food buffé:

    Högrevsburgare, panerad kycklingfilé, buffalo wings, lökringar, pommes, klyftpotatis, fish and chips

  • Dagens Sallad: Kebabsallad
  • Dagens pizza: Venezia

    Soltorkad tomater, mozzarellaost, lufttorkad skinka, ruccola

Pinoccio

  • 1. Högrevsgryta med grönsaker, vita bönor och ris
  • 2. Penne arrabiata (Barilla)

    med strimlad skinka och svamp

Universitetsklubben

  • Vegetariska Majsbiffar med sriracha-crème

    Och stekta grönsaker

  • Panerad stillahavsspätta

    Sockerärter, rödlök, örtsås och kokt potatis

Stångs Mjärdevi

  • Dagens rätt: Fläskschnitzel från Skänninge

    Klyftpotatis, babyspenat, kapris, picklad lök, citronmajonnäs

  • Dagens grönt: Rotfruktsbouillabaisse

    Chilirostade kikärtor, vitlökskrutonger, aioli

  • Stångs Wallenbergare

    Potatispuré, lingon, ärter, skirat smör

  • Räksallad

    Sesamgurka, picklad kål, mangold, rökt sojamajonnäs

  • Dessert:

    Vit chokladmousse, hallonkompott, rostad vit choklad

Pegs & Tails

  • Kålpudding

    Serveras med kokt potatis, gräddsås och lingon

  • Varmrökt lax

    Serveras med dill- och gräslökskräm, pressgurka & kokt potatis

  • Nykokta svenska blåmusslor

    Med chili, vitlök och persilja serveras i krämig buljong samt vitlöksbröd

  • Caesarsallad

    Cajunsotad kyckling från Munka-Ljungby, caesardressing, bacon och örtkrutonger toppad med parmesan

  • Tails Sallad

    Räksallad med ägg, syrad lök och limeaioli

Wednesday, August 23