Lunch menu

Tuesday, 4 July

Brödernas kök

  • Dagens bowl: Burrito Bowl med ris och kycklingfajitas

    Mangosalsa & Yoghurt.

  • Lax Bowl med quinoa

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing

  • Chèvre Bowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo

  • Medi Bowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök&tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    Grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta

    Serranoskinka, mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- & nudel Bowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing

  • Grilltallrik (Varmrätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad.

Restaurang Chili & Lime

  • Raggmunk

    med stekt fläsk & lingon (Ä,L,G)

  • Stekt fläsk

    med löksås & kokt potatis (L)

  • Tagliatelle med ryggbiff

    champinjoner, timjan,
 tryffelolja, vitlök & grana padano (Ä,L,G)

  • Stekt panerad torskfilé

    med dill-majonnäs, serveras med kokt potatis & citron (Ä,G)

  • Indisk: Pepper chicken
  • Vegan: Mixed vegetables
  • Poke bowl

    yakiniku / kyckling / vegetarisk

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Vegetariskt

    Wokade grönsaker med cashewnötter

  • Vegetariskt

    Wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås (G)

  • Grill

    Kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Teriyakimarinerad laxfilé

    med ört- & limecreme, wokade grönsaker, nudlar eller kokt färsk potatis

  • Rostbiff med potatisgratäng & pepparsås
  • Veg: Grönsaksbiffar

    med ört-& limecreme, wokade grönsaker, nudlar eller kokt färsk potatis

  • Spaghetti Bolognese med riven ost
  • Wok: Kyckling med cocosmjölk & färsk röd chili
  • Räksallad med pasta, fetaost & Rhode Island

La Fontana

  • Baconlindad kycklingfilé

    med stekt potatis och krämig paprikasås

  • Pannbiff

    med kokt potatis, gräddsås & lingonsylt

  • Panerad rödspätta

    med kokt potatis och remouladsås

  • Dagens bowl: Halloumi bowl
  • Dagens pizza: Italy Pizza

    paprika, oliver, salami, bacon, mozzarella & ruccola

Stångs Mjärdevi

  • Dagens rätt: Färsbiff

    klyftpotatis, getaost från Löt, ruccola, tomatsås L

  • Dagens grönt: Svensk tofu

    stekt ris, chili, nötter, sojamajonnäs N

  • Stångs klassiker: Stångs Wallenbergare

    potatispuré, lingon, ärter, skirat smör L G

  • Veckans sallad: Varmrökt lax-sallad

    potatis, ägg, kapris, rädisa, dillmajonnäs

Pegs & Tails

  • Kyckling quesadillas

    fyllda med paprika, lök, mozzarella, kyckling & champinjoner serveras med salsa & rostad potatis

  • Veckans fisk: Svensk klassisk matjessill

    Serveras på danskt rågbröd med skivad potatis, rödlök, hackat ägg, brynt smör & gräslök

  • Veckans green: Surdegspizza

    Med rödbetor, chèvre, valnötter, honung & ruccola

  • Varmrökt lax

    Serveras med dill- och gräslökhollandaise, pressgurka & kokt potatis

  • Tails Sallad

    Räksallad med ägg, syrad lök samt limeaioli

More lunches available at

Tuesday, July 4