Lunch menu

Monday, 3 July

Brödernas kök

  • Dagens bowl: Shawarma Bowl med ris och grillad kyckling

    Tomat & lök-sallad, hummus & myntayoghurt.

  • Lax Bowl med quinoa

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing

  • Chèvre Bowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké Bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo

  • Medi Bowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök&tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    Grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta

    Serranoskinka, mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- & nudel Bowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing

  • Grilltallrik (Varmrätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad.

Restaurang Chili & Lime

  • Lasagne

    serveras med tomat-, lök- & ruccolasallad (Ä,L,G)

  • Italiensk kycklinggryta

    med soltorkade tomater, oliver, basilika & vitlök,
serveras med ris (L)

  • Stekt panerad torskfilé

    med dillmajonnäs, serveras med kokt potatis & citron (Ä,G)

  • Indisk: Pepper chicken
  • Vegan: Mixed vegetables
  • Poke bowl

    yakiniku / kyckling / vegetarisk

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Vegetariskt

    Wokade grönsaker med cashewnötter

  • Vegetariskt

    Wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås (G)

  • Grill

    Kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Stekt panerad spättafilé

    med remouladsås samt kokt färskpotatis

  • Ört-& parmesangrtinerad kycklingfilé

    med örtcreme, rödvinssky & strimlad råstekt potatis

  • Veg: Pasta Quattro Fromagio

    med vitlöksfrästa champinjoner & ruccola

  • Strimlad biff-pasta i gorgonzolasås
  • Räksallad med matvete, örter, ägghalva & lime

La Fontana

  • Kalvfärsbiffar

    med smörstekt kulpotatis, gräddsås & lingonsylt

  • Ugnsbakad kycklinglårfilé

    med smörstekt kulpotatis champinjonsås

  • Fish & chips

    med remouladsås

  • Dagens sallad: Kycklingsallad
  • Dagens pizza: Afandi Pizza

    halloumi, körsbärstomater, oliver, balsamico och ruccola

Stångs Mjärdevi

  • Dagens rätt: Sojastekt östgötskt fläskkött

    stekt ris, östgötsk svamp, sesamfrö, kål, chilimajonnäs

  • Dagens grönt: Gnocchi

    svartkål, linser, färska tomater, örtkräm G

  • Stångs klassiker: Stångs Wallenbergare

    potatispuré, lingon, ärter, skirat smör L G

  • Veckans sallad: Varmrökt lax-sallad

    potatis, ägg, kapris, rädisa, dillmajonnäs

Pegs & Tails

  • Marinerad 6 timmarskarré

    Lågtempad karré serveras med en krämig potatissallad med äpple samt rödvinssås

  • Chorizo

    Stekt chorizo serveras med senapssås, stekt potatis & surkål

  • Veckans green: Surdegspizza

    Med rödbetor, chèvre, valnötter, honung & ruccola

  • Varmrökt lax

    Serveras med dill- och gräslökhollandaise, pressgurka & kokt potatis

  • Tails Sallad

    Räksallad med ägg, syrad lök samt limeaioli

More lunches available at

Monday, July 3