Lunch menu

Wednesday, 21 June

Brödernas kök

  • Dagens bowl: Asiatisk bowl med ris och stekt karré

    Kålsallad, sesamfrön, salladslök, sallad, soja.

  • Lax Bowl med quinoa

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing

  • Chèvre Bowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo

  • Medi Bowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök&tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    Grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta

    Serranoskinka, mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- & nudel Bowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing

  • Grilltallrik (Varmrätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad.

Restaurang Chili & Lime

  • Kalvfärsbiff med kantarellsås & lingon

    serveras med potatismos eller kokt potatis (Ä, L)

  • Ugnsbakad laxfilé med räkor & dill
 i citronsås

    serveras med potatismos
eller kokt potatis (Ä,L)

  • Indisk: Chetinadu chicken curry

    Vegan: Kidney beans masala

  • Poke bowl

    Yakiniku / kyckling / vegetarisk

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Vegetariskt: Wokade grönsaker med cashewnötter
  • Vegetariskt: Wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås (G)

  • Grill

    Kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Färsbiff av högrev

    med aioli, BBQ-sås, colelsaw, picklad rödlök & saltgurka

  • Ugnsstekt falukorv med potatismos samt gurkmajjo
  • Pasta: Spaghetti Carbonara (bacon)
  • Wok: Kyckling med grön curry & cocosmjölk
  • Grillen serverar

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik

La Fontana

  • La fontana special Street food buffé

    Högrevsburgare, panerad kycklingfilé, buffalo wings, lökringar, pommes & klyftpotatis.

  • Såser

    hamburgerdressing, hamburgare ost, vitlökssås,bearnaisesås & mildsås.

  • Dagens Sallad: kebabsallad
  • Dagens pizza: Venezia

    soltorkadtomater, mozzarellaost, lufttorkad skinka, ruccola

Pinoccio

  • Kycklingspett med pommes samt bearnaisesås
  • Friterad fisk (koljafilé)

    med kokt potatis samt remouladsås

Universitetsklubben

  • Vegetarisk panerad schnitzel

    med citron, kapris rödvinssås och kokt potatis

  • Fläskschnitzel

    med kapris, citron, rödvinssås samt rostad potatis

Stångs Mjärdevi

  • Dagens rätt: Fläskschnitzel från Skänninge

    färskpotatis, rädisa, tomater, citron- och gräslökskräm G

  • Dagens grönt: Grillad hjärtsallad från bondens skafferi

    östgötsk portabello, rökt majonnäs G

  • Stångs Wallenbergare

    potatispuré, lingon, ärter, skirat smör L G

Pegs & Tails

  • Småländsk isterband

    Serveras med dillstuvad nypotatis & rödbetor

  • Veckans green: Pasta fettuccine

    Serveras med grönkålspesto, rostade solrosfrön samt nyriven parmesan

  • Varmrökt lax

    Serveras med dill- och gräslökhollandaise samt syrad lök & kokt potatis

  • Tails Sallad

    Räksallad med ägg, syrad lök samt limeaioli

Wednesday, June 21