Lunch menu

Thursday, 15 June

Brödernas kök

  • Dagens bowl: Halloumi Bowl med ris och grillad kyckling

    Halloumi, tomat&lök-sallad & tzatziki.

  • Lax-bowl med quinoa

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing

  • Chèvre-bowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo

  • Medi Bowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök&tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta

    Serranoskinka, mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- & nudel Bowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing

  • Grilltallrik (Varmrätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad.

Restaurang Chili & Lime

  • Kyckling-kebabtallrik eller falafel

    med tillbehörsbuffé (Ä,L,G)

  • Ugnsgrillad laxfilé

    med dill- & romsås, serveras med fänkålsallad & kokt potatis (Ä,L)

  • Indiskt: chicken vindaloo

    Veganskt: green gram curry

  • Poke bowl: yakiniku / kyckling / vegetarisk
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Vegetariskt:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter. 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Grill: kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Lasagne

    med coleslawsallad

  • Rostbiff

    med potatissallad, rostad lök & pickles

  • Fiskgratäng

    med räkor, dill, västerbottenost, vitvinssås & kokt potatis

  • Veg: Spenatlasagne

    med coleslawsallad

  • Wok: Entrecôte

    med chilimarinerad blomkål & broccoli

  • Sallad: Kyckling, bacon

    pasta & fetaost

  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik

La Fontana

  • Boeuf bourguignon

    (fransk högrevsgryta med rödvin, bacon och champinjoner) med ris eller kokt potati

  • Pannbiff

    med smör stekt kul potatis, gräddsås & lingonsylt.

  • Panerad röddspätta

    med kokt potatis och remouladsås.

  • Falafel bowl
  • Dagens pizza: Nerso pizza

    oxfilé, champinjoner, körsbärstomater, färsk vitlök, mozzarella, rucola

Pinoccio

  • Korvstroganoff med grönsaker, krämig grädde och ris
  • Stekt fisk filé med kokt potatis samt skagenröra

Universitetsklubben

  • Chili & tofugryta

    med smaker av ingefära och citrongräs serveras med ris

  • Fetaostfyllda färsbiffar

    med timjansås och Potatispuré

Stångs Mjärdevi

  • Dagens rätt: Fiskgryta

    potatis, morot, lax, sej, fänkål, vittvinsås, aioi L

  • Dagens grönt: Canneloni

    färskost, babyspenat, lök, örtsallad, ruccola G L

  • Veckans sallad: Räksallad

    pasta, tomater, picklad gurka, aioli G

  • Stångs Wallenbergare

    potatispuré, lingon, ärter, skirat smör

Pegs & Tails

  • Helstekt kotlettrad

    Serveras med chilibearnaise & potatisgratäng smaksatt med vitlök & parmesan

  • Pytt Bellman

    Gräddstuvad pytt i panna serveras med äggula, Kinda gurka & rödbetor

  • Veckans fisk: Fiskgratäng

    Serveras med kokt potatis, sparris & blomkål

  • Veckans green: Vegetarisk grönsakslasagne

    Bechamelsås smaksatt med chèvre

  • Varmrökt lax

    Serveras med dill- och gräslökhollandaise samt syrad lök & kokt potatis

  • Tails Sallad

    Räksallad med ägg, syrad lök samt limeaioli

Thursday, June 15