Lunch menu

Wednesday, 14 June

Brödernas kök

  • Dagens bowl: Asiatisk bowl med ris och stekt karré

    Kålsallad, sesamfrön, salladslök, sallad, soja.

  • Lax-bowl med quinoa

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing

  • Chèvre-bowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo

  • Medi Bowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök&tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta

    Serranoskinka, mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- & nudel Bowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing

  • Grilltallrik (Varmrätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad.

Restaurang Chili & Lime

  • Grönpepparbiff

    med gräddsås, lingon & pressgurka, serveras med potatismos eller kokt potatis (Ä,L)

  • Ugnsgratinerad falukorv

    fylld med
äpple, bostongurka, lök & senap,
serveras potatismos (L)

  • Stekt panerad kapkummelfilé

    med
 chili- & limemayo, serveras med
 kokt potatis & citron (Ä,G)

  • Indiskt: chicken vindaloo

    Veganskt: green gram curry

  • Poke bowl: yakiniku / kyckling / vegetarisk
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Vegetariskt:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter. 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Grill: kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Fläskfilémedaljonger

    med portvinstuvade champinjoner, lökbrynta haricot verts & kulpotatis

  • Parmesangratinerad laxfilé

    med oliv-& tomatcreme, kokt potatis & grilltomat

  • Veg: Pasta med spenat

    krämig ost, vitlök & färska champinjoner

  • Pasta: med kyckling

    dijonsenap, strimlad purjolök & bacon

  • Wok: Kyckling "Paneng"

    med röd curry & cocosmjölk

  • Sallad: Räkor

    med matvete, äpple & citron samt Red hot chili

  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik

La Fontana

  • La fontana special Street food buffé:

    Högrevsburgare, panerad kycklingfilé,buffalo wings, och lökringar, pommes & klyftpotatis.

  • Dagens Sallad: kebabsallad
  • Dagens pizza: La Maffia

    champinjoner, salami, oliver, mozzarella, rucola

Pinoccio

  • Lasagne Alforno med parmzanost

Universitetsklubben

  • Smörbönsbiffar

    med tzatziki och timjansrostad rotfrukte

  • Paprikastekt kotlettrad

    med Choronsås, rödvinssås samt rostad potatis

Stångs Mjärdevi

  • Dagens rätt: Fläskscnitzel från Skänninge

    ljummen potatissallad med sommarprimörer, lökmajonnäs G

  • Dagens grönt: Tomatrisotto

    Brostorpsost, rostade mandlar, ruccola L

  • Veckans sallad: Räksallad

    pasta, tomater, picklad gurka, aioli G

  • Stångs Wallenbergare

    potatispuré, lingon, ärter, skirat smör

Pegs & Tails

  • Viltfärslimpa

    Smaksatt med timjan & vitlök serveras med örtstompad nypotatis

  • Pytt Bellman

    Gräddstuvad pytt i panna serveras med äggula, Kinda gurka & rödbetor

  • Veckans fisk: Fiskgratäng

    Serveras med kokt potatis, sparris & blomkål

  • Veckans green: Vegetarisk grönsakslasagne

    Bechamelsås smaksatt med chèvre

  • Varmrökt lax

    Serveras med dill- och gräslökhollandaise samt syrad lök & kokt potatis

  • Tails Sallad

    Räksallad med ägg, syrad lök samt limeaioli

Wednesday, June 14