Lunch menu

Tuesday, 13 June

Brödernas kök

  • Dagens bowl: Burrito Bowl med ris och kycklingfajitas

    Mangosalsa & Yoghurt.

  • Lax-bowl med quinoa

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing

  • Chèvre-bowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo

  • Medi Bowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök&tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta

    Serranoskinka, mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- & nudel Bowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing

  • Grilltallrik (Varmrätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad.

Restaurang Chili & Lime

  • Raggmunk

    med stekt fläsk & lingon (Ä,L,G)

  • Stekt fläsk

    med löksås & kokt potatis (L)

  • Linguine med fläskfilé

    champinjoner, rosmarin, dijonsenap, lök, vitlök & grana padano (Ä,L,G)

  • Stekt panerad med torskfilé

    Chili- & limemayo, serveras med kokt potatis & citron (Ä,G)

  • Indiskt: chicken curry

    Veganskt: mixed beans masala

  • Poke bowl: yakiniku / kyckling / vegetarisk
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Vegetariskt:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter. 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Grill: kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Raggmunk

    med stekt fläsk & rårörda lingon

  • Stekt fläsk

    med löksås & kokt potatis

  • Pasta: med räkor

    & gräslök i vitvinssås

  • Wok: Kyckling

    med thai basilika & färsk ingefära

  • Sallad: Ost-& skinksallad

    med pasta & tapenad

  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik

La Fontana

  • Huset schnitzel

    med stekt potatis och champinjonsås/bearnaisesås.

  • Ugnsbakad ryggbiff

    med smör stekt kulpotatis och rödvinssås.

  • Kycklingspett

    med stekt potatis och vitlökssås.

  • Dagensbowl: Halloumi bowl
  • Dagens pizza: Italy Pizza,

    paprika, oliver, salami, bacon, mozzarella & rucola.

Pinoccio

  • Raggmunk med stekt fläsk samt lingon
  • Panerad rödspätta med kokt potatis samt skaldjursröra

Universitetsklubben

  • Spenat och fårostpaj

    serverad med sallad och rödlöksdressing

  • Husets raggmunk

    med stekt sidfläsk, rårörda lingon och grädde

Stångs Mjärdevi

  • Dagens rätt: Färsbiffar med getaost från Löt

    rostad potatis, örter, gurkyoughurt L

  • Dagens grönt: Pak choy

    stekt ris, chiliägg, limeaioli

  • Veckans sallad: Räksallad

    pasta, tomater, picklad gurka, aioli G

  • Stångs Wallenbergare

    potatispuré, lingon, ärter, skirat smör

Pegs & Tails

  • Korvstroganoff

    Serveras med ris

  • Pytt Bellman

    Gräddstuvad pytt i panna serveras med äggula, Kinda gurka & rödbetor

  • Veckans fisk: Fiskgratäng

    Serveras med kokt potatis, sparris & blomkål

  • Veckans green: Vegetarisk grönsakslasagne

    Bechamelsås smaksatt med chèvre

  • Varmrökt lax

    Serveras med dill- och gräslökhollandaise samt syrad lök & kokt potatis

  • Tails Sallad

    Räksallad med ägg, syrad lök samt limeaioli

Tuesday, June 13