Lunch menu

Thursday, 8 June

Brödernas kök

  • Dagens bowl: Halloumi Bowl med ris och grillad kyckling

    Halloumi, tomat&lök-sallad & tzatziki.

  • Lax-bowl med quinoa

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing

  • Chèvre-bowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo

  • Medi Bowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök&tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta

    Serranoskinka, mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- & nudel Bowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing

  • Grilltallrik (Varmrätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad.

Restaurang Chili & Lime

  • Taco-tallrik eller falafel


    med tillbehörsbuffé (Ä,L,G)

  • Honungsglacerad kycklingfilé

    med coleslaw, serveras med klyftpotatis (Ä,L,G)

  • ugnsgrillad laxfilé

    med skagensås, serveras med kokt potatis & citron (Ä,L)

  • Indiskt: hydrabadi chicken masala

    Veganskt: aloo gopi

  • Poke bowl: yakiniku / kyckling / vegetarisk
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Vegetariskt:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter. 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Grill: kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Helstekt fläskfilé

    med potatisgratäng & sherrysås

  • Korv stroganoff

    med sting samt ris

  • Veg: Ostpanerad zucchini

    med potatisgratäng & smörstekta haricot verts

  • Wok: Entrecôte

    med färsk röd chili & vitlök

  • Sallad: Kyckling & bacon

    med avocado & melon

  • Pasta: med strimlad biff i gorgonzolasås

La Fontana

  • Huset köttbullar

    med smörstekt kul potatis, gräddsås & lingonsylt.

  • Panerad rödspätta

    med smörstekt kulpotatis och remouladsås.

  • Kycklingfilé

    med klyftpotatis och vitlökssås.

  • Falafel bowl
  • Dagens pizza: Nerso pizza

    oxfilé, champinjoner, körsbärstomater, färsk vitlök, mozzarella, rucola

Pinoccio

  • Friterad krispig kyckling

    med pommes samt bearnaisesås

  • Rödspätta

    med kokt potatis samt skagenröra och citron

Universitetsklubben

  • Ärtbiffar

    smaksatta med mynta samt mango salsa och stekt potatis

  • Färsbiffar

    med krämig Dijon gräddsås samt stekt potatis

Stångs Mjärdevi

  • Dagens rätt: Ångad rimmad kolja

    potatis, bönor, dill, sandefjordssås L

  • Dagens grönt: Blomkålscurry

    ris, papadums, koriander

  • Veckans sallad: Kryddsotad gravad lax

    bönnudlar, sesamgurka, groddar, picklad morot, sesamfrö, chilimajonnäs

  • Stångs Wallenbergare

    potatispuré, lingon, ärter, skirat smör

Pegs & Tails

  • Oxbringa

    Serveras med kokt potatis, pepparrotssås & kanderade äpplen

  • Pasta bolognese

    Serveras med färsk tagliatelle toppad med parmesan

  • Veckans fisk: Panerad krokfångad torskfilé

    Serveras med kokt potatis, dansk remouladsås & gröna ärtor

  • Veckans green: Grönsaksrisotto

    Egengjord grönsaksfond, avorioris samt primörer

  • Varmrökt lax

    Serveras med dill- och gräslökhollandaise samt syrad lök & kokt potatis

  • Tails Sallad

    Räksallad med ägg, syrad lök samt limeaioli

Thursday, June 8