Lunch menu

Tuesday, 6 June

Brödernas kök

  • Dagens bowl: Burrito Bowl med ris och kycklingfajitas

    Mangosalsa & Yoghurt.

  • Lax-bowl med quinoa

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing

  • Chèvre-bowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo

  • Medi Bowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök&tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta

    Serranoskinka, mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- & nudel Bowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing

  • Grilltallrik (Varmrätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad.

Restaurang Chili & Lime

  • STÄNGT

Restaurang Husman

  • STÄNGT

La Fontana

  • STÄNGT

Pinoccio

  • STÄNGT

Universitetsklubben

  • STÄNGT

Stångs Mjärdevi

  • STÄNGT

Pegs & Tails

  • Grillad gårdskarré

    Serveras med rostad potatis, chipotlebearnaise & saffranspicklad lök

  • Pasta bolognese

    Serveras med färsk tagliatelle toppad med parmesan

  • Veckans fisk: Panerad krokfångad torskfilé

    Serveras med kokt potatis, dansk remouladsås & gröna ärtor

  • Veckans green: Grönsaksrisotto

    Egengjord grönsaksfond, avorioris samt primörer

  • Varmrökt lax

    Serveras med dill- och gräslökhollandaise samt syrad lök & kokt potatis

  • Tails Sallad

    Räksallad med ägg, syrad lök samt limeaioli

Tuesday, June 6