Lunch menu

Monday, 5 June

Brödernas kök

  • Dagens bowl: Shawarma Bowl med ris och grillad kyckling

    Tomat&lök-sallad, hummus & myntayoghurt.

  • Lax-bowl med quinoa

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing

  • Chèvre-bowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo

  • Medi Bowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök&tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta

    Serranoskinka, mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- & nudel Bowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing

  • Grilltallrik (Varmrätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad.

Restaurang Chili & Lime

  • Boeuf bourguignon

    (fransk högrevsgryta med syltlök, rödvin, bacon & champinjoner), serveras med ris eller kokt potatis

  • Helstekt svensk fläskytterfilé

    
med portvinstuvade champinjoner,
 serveras med ugnsrostad potatis (L)

  • Stekt panerad kapkummelfilé

    med skagensås, serveras med kokt potatis & citron (Ä,L,G)

  • Indiskt: chicken curry

    Veganskt: smörbönor thoran

  • Poke bowl: yakiniku / kyckling / vegetarisk
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Vegetariskt:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter. 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Grill: kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • STÄNGT

La Fontana

  • STÄNGT

Pinoccio

  • Fjärilskotllett (panerad)

    med stekt potatis och bearnaisesås

  • Panerad fiskfilé

    med skaldjursröra samt kokt potatis

Universitetsklubben

  • STÄNGT

Stångs Mjärdevi

  • Dagens rätt: Pulled pork på fläskkarrè från skänninge

    rostad potatis, sesam- och kålsallad, chilimajonnäs

  • Dagens grönt: Gnocchi

    linser, parmesan, ruccola, tomatsås G

  • Veckans sallad: Kryddsotad gravad lax

    bönnudlar, sesamgurka, groddar, picklad morot, sesamfrö, chilimajonnäs

  • Stångs Wallenbergare

    potatispuré, lingon, ärter, skirat smör

Pegs & Tails

  • Pannbiff

    Serveras med kokt potatis, gräddsås & lingon

  • Pasta bolognese

    Serveras med färsk tagliatelle toppad med parmesan

  • Veckans fisk: Panerad krokfångad torskfilé

    Serveras med kokt potatis, dansk remouladsås & gröna ärtor

  • Veckans green: Grönsaksrisotto

    Egengjord grönsaksfond, avorioris samt primörer

  • Varmrökt lax

    Serveras med dill- och gräslökhollandaise samt syrad lök & kokt potatis

  • Tails Sallad

    Räksallad med ägg, syrad lök samt limeaioli

Monday, June 5