Lunch menu

Wednesday, 31 May

Brödernas kök

  • Dagens bowl: Asiatisk bowl

    Ris, stekt karré, kålsallad, sesamfrön, salladslök, sallad, soja

  • Lax-bowl med quinoa

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing

  • Chèvre-bowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo

  • Medi Bowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök&tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta

    Serranoskinka, mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- & nudel Bowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing

  • Grilltallrik (Varmrätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad.

Restaurang Chili & Lime

  • klassisk wallenbergare

    med rårörda lingon
& skirat smör eller gräddsås, serveras med 
gröna ärtor & potatismos

  • fiskgratäng italiano (tomat & mozzarella)

    serveras med potatismos eller kokt potatis

  • Indiskt: chettinadu chicken curry

    Veganskt: dal palak

  • Poke bowl: yakiniku / kyckling / vegetarisk
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Vegetariskt:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter. 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Grill: kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Biff ala Lindström

    med stekt potatis, lingon, inlagd gurka & rödvinssky

  • Fiskgratäng med räkor, dill & hummersås

    serveras med kokt potatis

  • Veg: Sesampanerade Broccolibiffar

    med basilikacreme, stekt potatis & grilltomat

  • Spaghetti Carbonara (bacon)
  • Kyckling "Paneng" med röd curry & cocosmjölk
  • Sallad: Räkor med matvete

    melon & citron samt Red hot chili

  • Grillen serverar

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik

La Fontana

  • La fontana special orientalisk grillbuffé:

    Bifteki, kycklingspett och korv med pommes och klyftpotatis & ris

  • kebabsallad
  • Dagens pizza: La Maffia

    champinjoner, salami, oliver, mozzarella, rucola

Pinoccio

  • Schnitzel Scan kött

    med bearnaisesås samt stek potatis

  • Panerad fisk

    med kokt potatis samt remouladsås

Universitetsklubben

  • Rotfruktspytt med stekt oumph

    champinjoner serveras med timjansdressing

  • Panerad flundrafilé med skagenröra och dillkokt potatis

Stångs Mjärdevi

  • Fläskschnitzel från Skänninge

    ljummen potatissallad, kapris, babyspenat, ramslöksmajonnäs

  • Dagens grönt: Bakad portabello

    potatispuré, picklad rotselleri, örtsky

  • Veckans sallad: Räk- och kräftsallad

    pasta, tomater, krondillspicklad gurka, getaostkräm

  • Stångs Wallenbergare

    potatispuré, lingon, ärter, skirat smör

Pegs & Tails

  • 12h Nattbakad högrev

    Serveras med ljummen potatissallad & pepparrotsgrädde smaksatt med äple

  • Veckans fisk: Färsk panerad kolja

    Serveras med kokt potatis, dansk remouladsås, citron & gröna ärtor

  • Veckans green: Paj på Boxholms kryddost

    Serveras med en liten blandsallad samt olivdipp

  • Varmrökt lax

    Serveras med dill- och gräslökhollandaise samt syrad lök & kokt potatis

  • Tails Sallad

    Räksallad med ägg, syrad lök samt limeaioli

Wednesday, May 31