Lunch menu

Thursday, 1 June

Brödernas kök

  • Dagens bowl: Halloumi Bowl

    Ris, grillad kyckling, halloumi, tomat- & löksallad & tzatziki

  • Lax-bowl med quinoa

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing

  • Chèvre-bowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo

  • Medi Bowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök&tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta

    Serranoskinka, mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- & nudel Bowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing

  • Grilltallrik (Varmrätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad.

Restaurang Chili & Lime

  • pulled pork (eller falafel)

    med tillbehörsbuffé

  • italiensk kycklingfilé fylld med mozzarella

    serveras med haricots verts, äppelcidersås & vitlöksrostad potatis

  • ugnsgrillad laxfilé

    med västkustsås, serveras med kokt potatis & citron

  • Indiskt: chettinadu chicken curry

    Veganskt: dal palak

  • Poke bowl: yakiniku / kyckling / vegetarisk
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Vegetariskt:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter. 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Grill: kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Lasagne med coleslawsallad
  • Kreolsk fläskfilégryta med ölkorv & oliver samt ris
  • Rostbiff med potatissallad, rostad lök & pickles
  • Veg: Grönsaksfylld paprika

    med potatissallad & rostad lök

  • Wok: Kyckling med sweet chili, mango & sesam
  • Sallad: Räkor & röd quinoa

    med äpple, avocado & skagenröra

  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik

La Fontana

  • Köttfärslimpa

    med smörstekt kulpotatis, gräddsås & lingonsylt

  • Kycklingfilé

    med smörstekt kulpotatis och aubergineröra

  • Fish & chips och remouladsås
  • falafel bowl
  • Dagens pizza: Nerso pizza

    oxfilé, champinjoner, körsbärstomater, färsk vitlök, mozzarella, rucola

Pinoccio

  • lövstek med pommes samt bearnaisesås
  • rödspätta

    med kokt potatis samt skagenröra och citron

Universitetsklubben

  • Linfrötoppade blomkålsbiffar

    med salviacrème samt stekt potatis

  • Pannbiff, stekt lök, skysås samt stekt potatis

Stångs Mjärdevi

  • Färsbiff

    potatis, dillpicklad gurka, ramslök- och vittvinsås

  • Dagens grönt: Najas stekost från Norrköping

    friterad potatis, tomatsallad, grön chilimajonnäs

  • Veckans sallad: Räk- och kräftsallad

    pasta, tomater, krondillspicklad gurka, getaostkräm

  • Stångs Wallenbergare

    potatispuré, lingon, ärter, skirat smör

Pegs & Tails

  • Grekiskt inspirerade färsbiff

    Fylld med paprika, oliver & fetaost serveras med råstekt potatis samt Mankans tzatziki

  • Veckans fisk: Färsk panerad kolja

    Serveras med kokt potatis, dansk remouladsås, citron & gröna ärtor

  • Veckans green: Paj på Boxholms kryddost

    Serveras med en liten blandsallad samt olivdipp

  • Varmrökt lax

    Serveras med dill- och gräslökhollandaise samt syrad lök & kokt potatis

  • Tails Sallad

    Räksallad med ägg, syrad lök samt limeaioli

Thursday, June 1