Lunch menu

Thursday, 25 May

Brödernas kök

  • Dagens bowl: Halloumi Bowl

    Ris, grillad kyckling, halloumi, tomat- & löksallad & tzatziki

  • Lax-bowl med quinoa

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing

  • Chèvre-bowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo

  • Medi Bowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök&tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta

    Serranoskinka, mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- & nudel Bowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing

  • Grilltallrik (Varmrätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad.

Restaurang Chili & Lime

  • kyckling-kebabtallrik (eller falafel)

    med tillbehörsbuffé

  • ugnsgrillad laxfilé

    med skagensås, serveras med spenat- & tomatsallad samt kokt potatis

  • Indiskt: chicken nirali

    Veganskt: mixed vegetables

  • Poke bowl: yakiniku / kyckling / vegetarisk
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Vegetariskt:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter. 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Grill: kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Rostbiff med potatisgratäng & madeirasås
  • Fisk-& skaldjurspaella med aioli
  • Veg: Morotsbiffar med fetaost & potatisgratäng
  • Spaghetti Bolognese med riven ost
  • Wok: Fläskfilé med jordnötssås
  • Ost-& skinksallad

    med pasta & örter samt Red hot chili

  • Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik

La Fontana

  • Wallenbergare

    med kulpotatis, gräddsås, gröna ärtor och lingonsylt

  • Thai currykyckling

    med grönsaker, kokosmjölk och ris

  • Fish & chips och remouladsås
  • falafel bowl
  • Dagens pizza: Nerso pizza

    oxfilé, champinjoner, körsbärstomater, färsk vitlök, mozzarella, rucola

Pinoccio

  • Pyttipanna med stek ägg och rödbetor
  • Ugnsbakad fisk

    med mozzarella och tomter serveras med kokt potatis samt skagenröra

Universitetsklubben

  • Vegetarisk Broccoli- och fetaostpaj

    med soltorkadtomatsallad

  • Wallenbergare

    med gröna ärter, skirat smör och lingon samt potatispuré

Stångs Mjärdevi

  • Fiskgryta

    rotfrukter, tomat, saffran, vittvin, fänkål, aioli

  • Dagens grönt: Grönsakslasagne

    linser, rotfrukter, ruccola, färskostkräm

  • Veckans sallad: Stångs ceasarsallad

    kyckling, bacon, roman, parmesan, rädisa, picklad lök, vitlöksdressing

  • Stångs Wallenbergare

    potatispuré, lingon, ärter, skirat smör

Pegs & Tails

  • Helstekt kotlettrad

    Serveras med rostad potatis, grönpepparsås & haricots verts

  • Veckans fisk: Torsk

    Serveras med kokt potatis, brynt smör, riven pepparrot & räkor

  • Veckans green: grönsakslasagne

    Med ost från Löt serveras med tomatconcassé

  • Varmrökt lax

    Serveras med dill- och gräslökhollandaise samt syrad lök & kokt potatis

  • Tails Sallad

    Räksallad med ägg, syrad lök samt limeaioli

Thursday, May 25