Lunch menu

Wednesday, 24 May

Brödernas kök

  • Dagens bowl: Asiatisk bowl

    Ris, stekt karré, kålsallad, sesamfrön, salladslök, sallad, soja

  • Lax-bowl med quinoa

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing

  • Chèvre-bowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo

  • Medi Bowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök&tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta

    Serranoskinka, mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- & nudel Bowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing

  • Grilltallrik (Varmrätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad.

Restaurang Chili & Lime

  • baconbiff (svensk blandfärs)

    med gräddsås, lingon & inlagd gurka, serveras med potatismos / kokt potatis

  • grillad nötchorizo (78% kött)

    serveras med
gurk-majonnäs & potatismos

  • stekt panerad kapkummelfilé

    med dill-majonnäs, serveras med kokt potatis & citron

  • Indiskt: chicken nirali

    Veganskt: mixed vegetables

  • Poke bowl: yakiniku / kyckling / vegetarisk
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Vegetariskt:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter. 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Grill: kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Kålpudding

    med gräddsås, kokt potatis & rårörda lingon

  • Ostpanerad schnitzel "Piccata"

    med tomatsås & ris eller stekt potatis

  • Veg: Ostpanerad zucchini

    med tomatsås & ris eller stekt potatis

  • Pasta med fläskfilé

    färska champinjoner, purjolök & dijonsenap

  • Wok: Kyckling med cocosmjölk & färsk röd chili
  • Sallad: Räkor med röd quinoa, ägghalva, citron & melon
  • Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik

La Fontana

  • La fontana special orientalisk grillbuffé:

    Bifteki, kycklingspett och korv med pommes och klyftpotatis & ris

  • kebabsallad
  • Dagens pizza: La Maffia

    champinjoner, salami, oliver, mozzarella, rucola

Pinoccio

  • Lasagne Alforno med parmesanost
  • Panerad fisk

    med kokt potatis samt remouladsås

Universitetsklubben

  • Kikärtsbiffar med tzatziki och rostade morötter
  • Klassisk rimmad Oxbringa

    med senapssås, pepparrot samt rotmos

Stångs Mjärdevi

  • Fläskschnitzel från Skänninge

    potatissallad, vaxbönor, rädisa, citron- och dragonmajonnäs

  • Dagens grönt: Spetskål

    morot- och chilipuré, linser, mandel, brynt smör

  • Veckans sallad: Stångs ceasarsallad

    kyckling, bacon, roman, parmesan, rädisa, picklad lök, vitlöksdressing

  • Stångs Wallenbergare

    potatispuré, lingon, ärter, skirat smör

Pegs & Tails

  • Ugnsbakad laxfilé

    Västerbottenbakad laxfilé serveras med kokt potatis, vitvinssås & sparris

  • Veckans fisk: Torsk

    Serveras med kokt potatis, brynt smör, riven pepparrot & räkor

  • Veckans green: grönsakslasagne

    Med ost från Löt serveras med tomatconcassé

  • Varmrökt lax

    Serveras med dill- och gräslökhollandaise samt syrad lök & kokt potatis

  • Tails Sallad

    Räksallad med ägg, syrad lök samt limeaioli

Wednesday, May 24