Lunch menu

Wednesday, May 24

Brödernas kök

  • Dagens bowl: Asiatisk bowl
    Ris, stekt karré, kålsallad, sesamfrön, salladslök, sallad, soja
  • Lax-bowl med quinoa
    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm
  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling
    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing
  • Chèvre-bowl
    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett
  • Vegetarisk Poké bowl
    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo
  • Medi Bowl med bulgur och falafel
    Hummus, lök&tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki
  • Kycklingbowl med bulgur
    grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett
  • Medelhavssallad med pasta
    Serranoskinka, mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing
  • Räk- & nudel Bowl på handskalade räkor (MSC-märkta)
    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing
  • Grilltallrik (Varmrätt)
    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast
  • Plocksallad
    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad.

Restaurang Chili & Lime

  • baconbiff (svensk blandfärs)
    med gräddsås, lingon & inlagd gurka, serveras med potatismos / kokt potatis
  • grillad nötchorizo (78% kött)
    serveras med
gurk-majonnäs & potatismos
  • stekt panerad kapkummelfilé
    med dill-majonnäs, serveras med kokt potatis & citron
  • Indiskt: chicken nirali
    Veganskt: mixed vegetables
  • Poke bowl: yakiniku / kyckling / vegetarisk
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Vegetariskt:
    1: wokade grönsaker med cashewnötter. 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås
  • Grill: kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Kålpudding
    med gräddsås, kokt potatis & rårörda lingon
  • Ostpanerad schnitzel "Piccata"
    med tomatsås & ris eller stekt potatis
  • Veg: Ostpanerad zucchini
    med tomatsås & ris eller stekt potatis
  • Pasta med fläskfilé
    färska champinjoner, purjolök & dijonsenap
  • Wok: Kyckling med cocosmjölk & färsk röd chili
  • Sallad: Räkor med röd quinoa, ägghalva, citron & melon
  • Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik

La Fontana

  • La fontana special orientalisk grillbuffé:
    Bifteki, kycklingspett och korv med pommes och klyftpotatis & ris
  • kebabsallad
  • Dagens pizza: La Maffia
    champinjoner, salami, oliver, mozzarella, rucola

Pinoccio

  • Lasagne Alforno med parmesanost
  • Panerad fisk
    med kokt potatis samt remouladsås

Universitetsklubben

  • Kikärtsbiffar med tzatziki och rostade morötter
  • Klassisk rimmad Oxbringa
    med senapssås, pepparrot samt rotmos

Stångs Mjärdevi

  • Fläskschnitzel från Skänninge
    potatissallad, vaxbönor, rädisa, citron- och dragonmajonnäs
  • Dagens grönt: Spetskål
    morot- och chilipuré, linser, mandel, brynt smör
  • Veckans sallad: Stångs ceasarsallad
    kyckling, bacon, roman, parmesan, rädisa, picklad lök, vitlöksdressing
  • Stångs Wallenbergare
    potatispuré, lingon, ärter, skirat smör

Pegs & Tails

  • Ugnsbakad laxfilé
    Västerbottenbakad laxfilé serveras med kokt potatis, vitvinssås & sparris
  • Veckans fisk: Torsk
    Serveras med kokt potatis, brynt smör, riven pepparrot & räkor
  • Veckans green: grönsakslasagne
    Med ost från Löt serveras med tomatconcassé
  • Varmrökt lax
    Serveras med dill- och gräslökhollandaise samt syrad lök & kokt potatis
  • Tails Sallad
    Räksallad med ägg, syrad lök samt limeaioli

More lunches available at

  • Natural kaffebar
Wednesday, May 24