Lunch menu

Friday, 26 May

Brödernas kök

  • Dagens bowl: Poké Bowl med ris och rå laxfilé

    Picklad rödkål, mango, sojabönor, picklad rödlök,salladslök, sesamfrön, srirachamajo & soja

  • Lax-bowl med quinoa

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing

  • Chèvre-bowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo

  • Medi Bowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök&tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta

    Serranoskinka, mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- & nudel Bowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing

  • Grilltallrik (Varmrätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad.

Restaurang Chili & Lime

  • grillad svensk rostbiff

    med rödvinssås, serveras med rostad lök, haricots verts & potatisgratäng

  • ugnsgrillad laxfilé

    med skagensås, serveras med haricots verts & kokt potatis

  • Indiskt: chicken nirali

    Veganskt: mixed vegetables

  • Poke bowl: yakiniku / kyckling / vegetarisk
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Vegetariskt:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter. 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Grill: kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Husmans panerade schnitzel

    med bearnaise, rödvinssås, ärtor, pommes/stekt potatis

  • Kokt lunchkorv med pepparrotsås & kokt potatis
  • Veg: Pan Pizza "Vegetaria" med tomat-& löksallad
  • Pasta med strimlad biff i gorgonzolasås
  • Kyckling "Paneng" med röd curry & cocosmjölk
  • Sallad: Räkor med matvete, melon & räkröra
  • Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik

La Fontana

  • Stekt fläskfilé

    med klyftpotatis och bearnaisesås

  • Kycklingspett

    med klyftpotatis och homos

  • Flankstek

    med klyftpotatis och bearnaisesås

  • tonfisksallad
  • Dagens pizza: La fontana

    champinjoner, paprika, fetaost, färsk vitlök, körsbärstomater, kronärtskocka

Pinoccio

  • Panerad Schnitzel

    med stek potatis samt bearnaisesås

  • Kycklingfilé

    med löksås samt rostad potatis

Universitetsklubben

  • Het bönchili med linser, kidneybönor, koriander

    serveras med jalapeños och lime

  • Fläskkarré

    med stekt sparris och grönkål, bearnaise, rostad potatis

Stångs Mjärdevi

  • Högrevschili

    ris, friterad tortilla, picklad rödlök, örtkräm

  • Dagens grönt: Raggmunk

    kål, svamp, lingon, skirat smör

  • Veckans sallad: Stångs ceasarsallad

    kyckling, bacon, roman, parmesan, rädisa, picklad lök, vitlöksdressing

  • Stångs Wallenbergare

    potatispuré, lingon, ärter, skirat smör

Pegs & Tails

  • Kycklingfilé

    Serveras med potatisgratäng & rödvinssås

  • Veckans fisk: Torsk

    Serveras med kokt potatis, brynt smör, riven pepparrot & räkor

  • Veckans green: grönsakslasagne

    Med ost från Löt serveras med tomatconcassé

  • Varmrökt lax

    Serveras med dill- och gräslökhollandaise samt syrad lök & kokt potatis

  • Tails Sallad

    Räksallad med ägg, syrad lök samt limeaioli

Friday, May 26