Lunch menu

Friday, May 26

Brödernas kök

  • Dagens bowl: Poké Bowl med ris och rå laxfilé
    Picklad rödkål, mango, sojabönor, picklad rödlök,salladslök, sesamfrön, srirachamajo & soja
  • Lax-bowl med quinoa
    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm
  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling
    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing
  • Chèvre-bowl
    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett
  • Vegetarisk Poké bowl
    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo
  • Medi Bowl med bulgur och falafel
    Hummus, lök&tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki
  • Kycklingbowl med bulgur
    grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett
  • Medelhavssallad med pasta
    Serranoskinka, mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing
  • Räk- & nudel Bowl på handskalade räkor (MSC-märkta)
    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing
  • Grilltallrik (Varmrätt)
    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast
  • Plocksallad
    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad.

Restaurang Chili & Lime

  • grillad svensk rostbiff
    med rödvinssås, serveras med rostad lök, haricots verts & potatisgratäng
  • ugnsgrillad laxfilé
    med skagensås, serveras med haricots verts & kokt potatis
  • Indiskt: chicken nirali
    Veganskt: mixed vegetables
  • Poke bowl: yakiniku / kyckling / vegetarisk
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Vegetariskt:
    1: wokade grönsaker med cashewnötter. 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås
  • Grill: kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Husmans panerade schnitzel
    med bearnaise, rödvinssås, ärtor, pommes/stekt potatis
  • Kokt lunchkorv med pepparrotsås & kokt potatis
  • Veg: Pan Pizza "Vegetaria" med tomat-& löksallad
  • Pasta med strimlad biff i gorgonzolasås
  • Kyckling "Paneng" med röd curry & cocosmjölk
  • Sallad: Räkor med matvete, melon & räkröra
  • Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik

La Fontana

  • Stekt fläskfilé
    med klyftpotatis och bearnaisesås
  • Kycklingspett
    med klyftpotatis och homos
  • Flankstek
    med klyftpotatis och bearnaisesås
  • tonfisksallad
  • Dagens pizza: La fontana
    champinjoner, paprika, fetaost, färsk vitlök, körsbärstomater, kronärtskocka

Pinoccio

  • Panerad Schnitzel
    med stek potatis samt bearnaisesås
  • Kycklingfilé
    med löksås samt rostad potatis

Universitetsklubben

  • Het bönchili med linser, kidneybönor, koriander
    serveras med jalapeños och lime
  • Fläskkarré
    med stekt sparris och grönkål, bearnaise, rostad potatis

Stångs Mjärdevi

  • Högrevschili
    ris, friterad tortilla, picklad rödlök, örtkräm
  • Dagens grönt: Raggmunk
    kål, svamp, lingon, skirat smör
  • Veckans sallad: Stångs ceasarsallad
    kyckling, bacon, roman, parmesan, rädisa, picklad lök, vitlöksdressing
  • Stångs Wallenbergare
    potatispuré, lingon, ärter, skirat smör

Pegs & Tails

  • Kycklingfilé
    Serveras med potatisgratäng & rödvinssås
  • Veckans fisk: Torsk
    Serveras med kokt potatis, brynt smör, riven pepparrot & räkor
  • Veckans green: grönsakslasagne
    Med ost från Löt serveras med tomatconcassé
  • Varmrökt lax
    Serveras med dill- och gräslökhollandaise samt syrad lök & kokt potatis
  • Tails Sallad
    Räksallad med ägg, syrad lök samt limeaioli

More lunches available at

  • Natural kaffebar
Friday, May 26