Lunch menu

Wednesday, 10 May

Brödernas kök

  • Dagens bowl: Asiatisk bowl

    Ris, stekt karré, kålsallad, sesamfrön, salladslök, sallad, soja

  • Lax-bowl med quinoa

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing

  • Chèvre-bowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo

  • Medi Bowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök&tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta

    Serranoskinka, mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- & nudel Bowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing

  • Grilltallrik (Varmrätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad.

Restaurang Chili & Lime

  • dragonbiff (svensk blandfärs)

    med 
gräddsås, lingon & pressgurka, serveras 
med potatismos / kokt potatis

  • hemlagad pytt i panna

    serveras med
stekt ägg & inlagda rödbetor

  • stekt panerad torskfilé

    med tartarsås, serveras med kokt potatis & citron

  • Indiskt: butter chicken

    Veganskt: green gram curry

  • Poke bowl: yakiniku, kyckling eller vegetarisk
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Vegetariskt:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter. 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Grill:

    kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Nattbakad kotlett med chilibearnaise

    stekt kulpotatis samt baconbrynta haricot verts

  • Stekt strömmingsflundra

    med potatismos & skirat smör

  • Veg: Feta-& grönsaksfylld zucchini med potatismos
  • Pasta med strimlad biff

    färska champinjoner & gorgonzola

  • Kyckling "Paneng" med röd curry & cocosmjölk
  • Sallad: Räkor med matvete,

    örter, citron & västkuströra

  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik

La Fontana

  • Kalvfärsbiffar

    med potatismos, gräddsås och lingonsylt

  • Grillspett på nötkött

    med smörstekt kulpotatis och bearnaisesås

  • Kycklinggratäng

    med soltorkade tomater och grönsallad

  • kebabsallad
  • Dagens pizza: La Maffia

    champinjoner, salami, oliver, mozzarella, rucola.

Pinoccio

  • Pyttipanna med stekt ägg och rödbetor
  • Ugnsbakad fisk

    med mozzarella, skivad tomat & dillsås

Stångs Mjärdevi

  • Fläskschnitzel från Skänninge

    ljummen potatissallad, purjolök, rädisa, ramslöksmajonnäs

  • Dagens grönt: Saltbakad gulbeta

    matvete, getost från Löt, tomater, vit bönkräm

  • Veckans sallad: Sotad gravad lax

    ris, krossad gurka, sesamfrön, picklad lök, rädisa', limeailoi

  • Stångs Wallenbergare

    potatispuré, lingon, ärter, skirat smör

Pegs & Tails

  • Dovhjortsbiffar

    Serveras med kokt potatis, skogssvampsås & rårörda lingon

  • Veckans fisk:
  • Veckans green: Grönsaksrisotto

    Parmesan, primörer & smör

  • Varmrökt lax

    Serveras med dill- och gräslökhollandaise samt syrad lök & kokt potatis

  • Tails Sallad

    Räksallad med ägg, syrad lök samt limeaioli

More lunches available at

Wednesday, May 10