Lunch menu

Thursday, 4 May

Brödernas kök

  • Dagens bowl: Halloumi Bowl

    Ris, grillad kyckling, halloumi, tomat- & löksallad & tzatziki

  • Lax-bowl med quinoa

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing

  • Chèvre-bowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo

  • Medi Bowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök&tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta

    Serranoskinka, mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- & nudel Bowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing

  • Grilltallrik (Varmrätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad.

Restaurang Chili & Lime

  • pulled pork (eller falafel
)

    med tillbehörsbuffé

  • mustig ungersk gulaschsoppa toppad med creme 
fraiche

    Serveras med drottningpaj och vaniljsås

  • grillad kycklingfilé med dragonsås

    serveras med lättfrästa haricots verts
& potatisgratäng

  • stekt panerad kapkummelfilé

    med dansk remouladsås, serveras med kokt potatis & citron

  • Indiskt: nadan chicken curry

    Veganskt: matter palak

  • Poke bowl: yakiniku, kyckling eller vegetarisk
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Vegetariskt:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter. 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Grill:

    kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås

La Fontana

  • Wallenbergare

    med potatismos, gräddsås, gröna ärtor och lingonsylt

  • Flank Steak

    med potatisgratäng och bearnaisesås

  • Grillad fläskfilé

    med potatisgratäng och bearnaisesås

  • falafel bowl
  • Dagens pizza: Nerso pizza

    oxfilé, champinjoner, körsbärstomater, färsk vitlök, mozzarella, rucola

Pinoccio

  • Thai Kycklinggryta

    med grönsaker, krämig grädde samt ris

  • panerad fiskfilé

    med kokt potatis samt dill sås och citron

Universitetsklubben

  • Vegetarisk panerad schnitzel

    med citron, kapris rödvinssås och kokt potatis

  • Biff a la Lindström

    med rödvinssås och kokt potatis

Stångs Mjärdevi

  • Lax- och skaldjursfärsbiffar

    potatispuré, gurka, dill, sandefjorsås

  • Dagens grönt: Grönsakslasagne

    linser, ruccola, citron- och färskostkräm

  • Veckans sallad: Kräftsallad

    pasta, tomater, dill, fänkål sallad, kryddostkräm

  • Stångs Wallenbergare

    potatispuré, lingon, ärter, skirat smör

Pegs & Tails

  • Pannbiff

    Serveras med lök & kokt potatis

  • Veckans fisk: Pocherad torsk

    Serveras med anjovis grädde, kokt potatis, dill samt primörer

  • Veckans green: Oumph wok

    Wok med grönsaker, basmatiris, chili & koriander

  • Varmrökt lax

    Serveras med dill- och gräslökhollandaise samt syrad lök & kokt potatis

  • Tails Sallad

    Räksallad med ägg, syrad lök samt limeaioli

More lunches available at

Thursday, May 4