Lunch menu

Friday, 5 May

Brödernas kök

  • Dagens bowl: Poké Bowl med ris och rå laxfilé

    Picklad rödkål, mango, sojabönor, picklad rödlök,salladslök, sesamfrön, srirachamajo & soja

  • Lax-bowl med quinoa

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing

  • Chèvre-bowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo

  • Medi Bowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök&tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta

    Serranoskinka, mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- & nudel Bowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing

  • Grilltallrik (Varmrätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad.

Restaurang Chili & Lime

  • grillad ryggbiff

    med bearnaisesås & picklad rödlök, serveras med stekt potatis

  • ugnsgrillad laxfilé

    med ört-creme, serveras med picklad rödlök & stekt/kokt potatis

  • Indiskt: nadan chicken curry

    Veganskt: matter palak

  • Poke bowl: yakiniku, kyckling eller vegetarisk
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Vegetariskt:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter. 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Grill:

    kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Husmans panerade schnitzel

    med bearnaise, rödvinssås, ärtor, pommes/potatis

  • Isterband från Vaggeryd

    med persiljestuvad potatis & rödbetor

  • Veg: Broccolibiffar

    med bearnaise, grilltomat, pommes/stekt potatis

  • Pasta med strimlad rökt lax i gräslökssås
  • Wok: Kyckling med färsk ingefära & chili
  • Sallad med kyckling, fetaost & matvete
  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik

La Fontana

  • La fontana special Grillbuffé

    Fläskfilé, Kycklingspett och korv Isterband med klyftpotatis & pommes

  • tonfisksallad
  • Dagens pizza: La fontana

    champinjoner, paprika, fetaost, färsk vitlök, körsbärstomater, kronärtskocka

Pinoccio

  • Panerad Schnitzel

    med stekt potatis samt bearnaisesås

  • hel fläskytterfilé

    med löksås samt rostad potatis

Universitetsklubben

  • Morot- & ingefärsbiffar

    med kokossås samt jasminris

  • Timjanstekt fläskkarre

    med skysås samt äppelmos och stekt potatis

Stångs Mjärdevi

  • Nattbakad fläskkarré från Skänninge

    rostad potatis, chili, picklad lök, aioli, rödvinssås

  • Dagens grönt: Najas stekost från Norrköping

    rostad potatis, tomater, örter, het paprikakräm

  • Veckans sallad: Kräftsallad

    pasta, tomater, dill, fänkål sallad, kryddostkräm

  • Stångs Wallenbergare

    potatispuré, lingon, ärter, skirat smör

Pegs & Tails

  • Lasagne a la casa

    Toppad med bifftomat, västerbottensost samt tomatsås

  • Veckans fisk: Pocherad torsk

    Serveras med anjovis grädde, kokt potatis, dill samt primörer

  • Veckans green: Oumph wok

    Wok med grönsaker, basmatiris, chili & koriander

  • Varmrökt lax

    Serveras med dill- och gräslökhollandaise samt syrad lök & kokt potatis

  • Tails Sallad

    Räksallad med ägg, syrad lök samt limeaioli

Friday, May 5