Lunch menu

Tuesday, 25 April

Brödernas kök

  • Dagens bowl: Burrito Bowl

    Ris, kycklingfajitas, mangosalsa & yoghurt

  • Lax-bowl med quinoa

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing

  • Chèvre-bowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo

  • Medi Bowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök&tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta

    Serranoskinka, mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- & nudel Bowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing

  • Grilltallrik (Varmrätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad.

Restaurang Chili & Lime

  • Raggmunk med stekt fläsk & lingon
  • Svenskt stekt fläsk med löksås & kokt potatis
  • linguine med ryggbiff

    kantareller, timjan, purjolök, vitlök & grana padano

  • stekt panerad kapkummelfilé

    med chili- & limemayo, serveras med kokt potatis & citron

  • Indiskt: chicken masala

    Veganskt: mixed beans

  • Poke bowl: yakiniku, kyckling eller vegetarisk
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Vegetariskt:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter. 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Grill:

    kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Raggmunk med stekt fläsk & rårörda lingon

    Veg: Raggmunk med lingonkeso

  • Stekt fläsk med löksås & kokt potatis
  • Chili con carne av högrev

    med ris, tortilla, nachos & vitlöksdressing

  • Pasta med strimlad biff

    färska champinjoner i gorgonzolasås

  • Wok: Kyckling med chili, ingefära & mango
  • Sallad: Räkor med fetaost, matvete, melon & ägghalva
  • Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik

La Fontana

  • Grillad fläskfilé

    med potatisgratäng och bearnaisesås

  • Bräserad högrev

    med potatisgratäng och rödvinssås

  • Korv stroganoff med ris
  • Halloumi bowl
  • Dagens pizza: Italy Pizza

    paprika, oliver, salami, bacon, mozzarella & ruccola

Pinoccio

  • Raggmunk med stekt fläsk samt lingon
  • Friterad fisk Alaska med kokt potatis samt skagenröra

Universitetsklubben

  • Paj med champinjoner, zucchini

    serveras med ost crème

  • Husets raggmunk

    med stekt sidfläsk, rårörda lingon och grädde

Stångs Mjärdevi

  • Pankostekt sej

    rostad potatis, fänkål, örter, citron- och dillmajonnäs

  • Dagens grönt: Cannelloni

    ricotta, babyspenat, ruccola, tomatsås

  • Veckans sallad: Räksallad

    matvete, variation på säsongens första tomater, gurka från Vadstena, ramslöksmajonnäs

  • Stångs Wallenbergare

    potatispuré, lingon, ärter, skirat smör

Pegs & Tails

  • Rimmad oxbringa

    Serveras med smörad örtbuljong, kokt potatis och pepparrot

  • Veckans fisk: Sejrygg

    Hummersmörs över bakad sej rygg, serveras med pressad potatis, bakade körsbärstomater, potatiskrisp

  • Veckans green: Vegetarisk pizza

    Soltorkade tomat, zucchini, grillad paprika & fetaostcream

  • Varmrökt lax

    Serveras med dill & gräslök hollandaise samt syrad lök, kokt poatis

  • Tails Sallad

    Räksallad med ägg, syrad lök samt limeaioli

Tuesday, April 25