Lunch menu

Thursday, 20 April

Brödernas kök

  • Dagens bowl: Halloumi Bowl

    Ris, grillad kyckling, halloumi, tomat- & löksallad & tzatziki

  • Lax-bowl med quinoa

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing

  • Chèvre-bowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo

  • Medi Bowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök&tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta

    Serranoskinka, mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- & nudel Bowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing

  • Grilltallrik (Varmrätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad.

Restaurang Chili & Lime

  • taco-tallrik (eller falafel
) med tillbehörsbuffé
  • fisk- & skaldjurssoppa med smak av saffran

    Serveras med kladdkaka med vispgrädde

  • honungsglacerad kycklingfilé

    med coleslaw, serveras med klyftpotatis

  • Indiskt: chicken vindaloo

    Veganskt: green gram curry

  • Poke bowl: yakiniku, kyckling eller vegetarisk
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Vegetariskt:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter. 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Grill:

    kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Ärtsoppa/Potatis-& purjolökssoppa

    Serveras med pannkakor, sylt & grädde

  • Örtmarinerad Rostbiff

    med potatisgratäng & pepparsås

  • Veg: Feta-& grönsaksfylld paprika med potatisgratäng
  • Spaghetti Carbonara (bacon)
  • Wok: Kyckling med curry, mango & färsk ingefära
  • Ost-& skinksallad

    med matvete, äpple & tapenad

  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik

La Fontana

  • La fontana special Street food-buffé

    Panerad kycklingfilé, buffalo wings, och lökringar, klyftpotatis & pommes

  • Falafel bowl
  • Dagens pizza: Nerso pizza

    oxfilé, champinjoner, körsbärstomater, färsk vitlök, mozzarella, ruccola

Pinoccio

  • lövbiff med ugnsrostad potatis samt bearnaisesås
  • stekt fiskflundra

    med kokt potatis samt remouladsås

Universitetsklubben

  • Enchiladas med svarta bönor, majs och salsa

    serveras med limegräddfil

  • Spanska nötfärsbiffar

    med ratatouille och stekt kulpotatis

Stångs Mjärdevi

  • Lax- och skaldjursfärsbiffar

    potatisstomp, bönor, vittvin, stenbitsrom, örter

  • Dagens grönt: Tomatrisotto

    fänkål, ruccola, örter, citron, parmesan

  • Veckans sallad: Varmrökt lax

    nudlar, sesamgurka, groddar, picklad morot, lime- och chilimajonnäs

  • Stångs Wallenbergare

    potatispuré, lingon, ärter, skirat smör

Pegs & Tails

  • Ärtsoppa med farbror Mankans pannkakor

    Serveras med sylt & söt punsch grädde

  • Veckans fisk: Nystekt strömming

    Serveras med rårörda lingon samt skirat smör med dill

  • Veckans green: Vegetarisk lasagne

    Lasagne gjord på grönsaker linser, chevréost. serveras med tomat concassé

  • Varmrökt lax

    Serveras med dill & gräslök hollandaise samt syrad lök, kokt poatis

  • Rostad blomkålssoppa
  • Tails Sallad

    Räksallad med ägg, syrad lök samt limeaioli

Thursday, April 20