Lunch menu

Tuesday, 18 April

Brödernas kök

  • Dagens bowl: Burrito Bowl

    Ris, kycklingfajitas, mangosalsa & yoghurt

  • Lax-bowl med quinoa

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing

  • Chèvre-bowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo

  • Medi Bowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök&tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta

    Serranoskinka, mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- & nudel Bowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing

  • Grilltallrik (Varmrätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad.

Restaurang Chili & Lime

  • Raggmunk med stekt fläsk & lingon
  • Svenskt stekt fläsk med löksås & kokt potatis
  • Tagliatelle med kyckling

    chili, lime, vitlök & grana padano

  • ugnsgrillad laxfilé med skagensås (crabfish & räkor)

    serveras med kokt potatis & citron

  • Indiskt: pepper chicken

    Veganskt: kidney beans masala

  • Poke bowl: yakiniku, kyckling eller vegetarisk
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Vegetariskt:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter. 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Grill:

    kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Raggmunk med stekt fläsk & rårörda lingon

    Veg: Raggmunk med lingonkeso

  • Stekt fläsk med löksås & kokt potatis
  • Teriyakimarinerad laxfilé

    med wasabicreme, broccoli & kokt potatis eller nudlar

  • Spaghetti Bolognese med riven ost
  • Entrecôtewok med vitlök, färsk röd chili & ingefära
  • Sallad: Kyckling med bacon, melon & avocado
  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik

La Fontana

  • Nattbakad högrev

    med potatismos och rödvinssås

  • Fläskfilé gryta med ris och grönsaker
  • Köttbullar

    med potatismos, gräddsås och lingonsylt

  • Halloumi bowl
  • Dagens pizza: Italy Pizza

    paprika, oliver, salami, bacon, mozzarella & ruccola

Pinoccio

  • Raggmunk med stekt fläsk samt lingon
  • Friterad fisk Alaska

    med kokt potatis samt skagenröra

Universitetsklubben

  • Het bönchili med linser, kidneybönor, koriander

    serveras med jalapeños och lime

  • Husets raggmunk

    med stekt sidfläsk, rårörda lingon och grädde

Stångs Mjärdevi

  • Kalvfärslimpa

    potatispuré, picklad gurka från Vadstena, lingongräddsås

  • Dagens grönt: Bakad spetskål

    morotspuré, mandel, brynt smör

  • Veckans sallad: Varmrökt lax

    nudlar, sesamgurka, groddar, picklad morot, lime- och chilimajonnäs

  • Stångs Wallenbergare

    potatispuré, lingon, ärter, skirat smör

Pegs & Tails

  • Fisk-och skaldjursgryta - Thai style

    Serveras med ris

  • Veckans fisk: Nystekt strömming

    Serveras med rårörda lingon samt skirat smör med dill

  • Veckans green: Vegetarisk lasagne

    Lasagne gjord på grönsaker linser, chevréost. serveras med tomat concassé

  • Varmrökt lax

    Serveras med dill & gräslök hollandaise samt syrad lök, kokt poatis

  • Rostad blomkålssoppa
  • Tails Sallad

    Räksallad med ägg, syrad lök samt limeaioli

Tuesday, April 18