Lunch menu

Wednesday, 5 April

Brödernas kök

  • Dagens bowl: Asiatisk bowl

    Ris, stekt karré, kålsallad, sesamfrön, salladslök, sallad, soja

  • Lax-bowl med quinoa

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing

  • Chèvre-bowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo

  • Medi Bowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök&tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta

    Serranoskinka, mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- & nudel Bowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing

  • Grilltallrik (Varmrätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad.

Restaurang Chili & Lime

  • klassisk wallenbergare

    med rårörda lingon & skirat smör eller gräddsås, serveras
med gröna ärtor & potatismos/kokt potatis

  • fiskgratäng italiano (tomat & mozzarella)

    serveras med gröna ärtor & potatismos eller kokt potatis

  • Indiskt: chettinadu chicken curry

    Veganskt: cabbage thoran

  • Poke bowl: yakiniku, kyckling eller vegetarisk
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Vegetariskt:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter. 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Stekt panerad torskfilé med tartarsås

    serveras med kokt potatis & citron

Restaurang Husman

  • Rostbiff med potatis- morot-& purjolöksgratäng

    samt madeirasky

  • Kålpudding

    med gräddsås, rårörda lingon & kokt potatis

  • Veg: potatis- morot-& purjolöksgratäng

    med bakad spetskål

  • Pasta med fläskfilé, bacon & färska champinjoner
  • Kyckling "Paneng" med röd curry & cocosmjölk
  • Sallad: Räkor & fetaost

    med örter & skagensås

  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik

La Fontana

  • Thai kyckling

    med röd curry, kokosmjölk, grönsaker och ris

  • Pulled pork

    med nacho chips, hot salsa, creme fresh mango salsa & tortillabröd

  • Falafelbiffar med färska grönsaker och vitlökssås
  • Dagens pizza

    La Maffia, champinjoner, salami, oliver, mozzarella, ruccola

Pinoccio

  • Krispig Kycklingfilé

    med stekt potatis samt bearnaisesås

  • lövstekt med rostade potatis samt bearnaisesås

Universitetsklubben

  • Morot & ingefärsbiffar med kokossås
  • Brässerad kycklinginnanlår

    med soltorkade tomat och hårdost

Stångs Mjärdevi

  • Fläskschnitzel från Skänninge

    ljummen potatissallad, citron- och kaprissmör, rödvinsky

  • Dagens green: Saltbakad rotselleri

    potatispuré, lingonpicklad gurka, syrlig svampsky

  • Veckans sallad: Varmrökt laxsallad

    rotfrukter, bakade gulbetor, örtsallad, romsås, kavringkrisp

  • Stångs klassiker: Wallenbergare

    potatispuré, lingon, ärter, skirat smör

Pegs & Tails

  • Texas Chili på innanlår av Angusbiff från Canada

    Serveras med salsa, guacamole samt tortilla

  • Veckans fisk: Frasig Torskrygg

    Serveras med dansk remouladsås samt dill & apelsin syrad fänkål

  • Veckans green: Indisk het Linsgryta

    Serveras med vitlöksbröd samt creamfriache

  • Varmrökt lax

    Serveras med dill & gräslök hollandaise samt syrad lök, kokt poatis

  • Rostad blomkålssoppa

    Serveras med strimlad gravad lax

  • Tails Sallad

    Räksallad med ägg, syrad lök samt limeaioli

Wednesday, April 5