Lunch menu

Thursday, 6 April

Brödernas kök

  • Dagens bowl: Halloumi Bowl

    Ris, grillad kyckling, halloumi, tomat- & löksallad & tzatziki

  • Lax-bowl med quinoa

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing

  • Chèvre-bowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo

  • Medi Bowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök&tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta

    Serranoskinka, mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- & nudel Bowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing

  • Grilltallrik (Varmrätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad.

Restaurang Chili & Lime

  • kyckling-kebabtallrik eller falafel

    med tillbehörsbuffé

  • kantarellsoppa toppad med knaperstekt bacon

    Serveras ked pannkakor, sylt & grädde

  • halstrad laxfilé med skagensås

    serveras med kokt potatis & citron

  • Indiskt: chettinadu chicken curry

    Veganskt: cabbage thoran

  • Poke bowl: yakiniku, kyckling eller vegetarisk
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Vegetariskt:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter. 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Husmans panerade schnitzel

    med bearnaise, rödvinssås, ärtor, pommes/stekt potatis & sill

  • Veg: Ostpanerad Quornschnitzel

    med bearnaise, pommes/stekt potatis & grilltomat

  • Wok: Kyckling med sweet chili, mango & färsk ingefära
  • Sallad: Kyckling med pasta, melon & tapenad
  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik

La Fontana

  • Krämig fläskfilégryta med grönsaker och ris
  • Kycklinglasagne med coleslaw
  • Köttfärslimpa

    med potatismos, gräddsås och lingonsylt

  • Dagens pizza: Nerso pizza

    oxfilé, champinjoner, körsbärstomater, färsk vitlök, mozzarella, ruccola

Pinoccio

  • Schnitzel serveras med stekt potatis samt bearnaisesås
  • stekt fiskflundra med kokt potatis samt remouladsås

Universitetsklubben

  • Vegetarisk panerad schnitzel

    med citron, kapris rödvinssås och kokt potatis

  • Fläskschnitzel

    med kapris, citron, rödvinsås samt rostad potatis

Stångs Mjärdevi

  • Högrevschili

    basmatiris, picklad lök, tortillakrisp, örtkräm

  • Dagens green: Raggmunk

    stekt savoykål, äpple, hasselnötter, brynt smör

  • Veckans sallad: Varmrökt laxsallad

    rotfrukter, bakade gulbetor, örtsallad, romsås, kavringkrisp

  • Stångs klassiker: Wallenbergare

    potatispuré, lingon, ärter, skirat smör

Pegs & Tails

  • Klassisk fläskschnitzel

    Serveras med citron, kapris & anjovis samt rödvinssås & stekt potatis

  • Veckans fisk: Frasig Torskrygg

    Serveras med dansk remouladsås samt dill & apelsin syrad fänkål

  • Veckans green: Indisk het Linsgryta

    Serveras med vitlöksbröd samt creamfriache

  • Varmrökt lax

    Serveras med dill & gräslök hollandaise samt syrad lök, kokt poatis

  • Rostad blomkålssoppa

    Serveras med strimlad gravad lax

  • Tails Sallad

    Räksallad med ägg, syrad lök samt limeaioli

Thursday, April 6