Lunch menu

Tuesday, 4 April

Brödernas kök

  • Dagens bowl: Burrito Bowl

    Ris, kycklingfajitas, mangosalsa & yoghurt

  • Lax-bowl med quinoa

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing

  • Chèvre-bowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo

  • Medi Bowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök&tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta

    Serranoskinka, mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- & nudel Bowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing

  • Grilltallrik (Varmrätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad.

Restaurang Chili & Lime

  • Raggmunk med stekt fläsk & lingon
  • Stekt fläsk med löksås & kokt potatis
  • tagliatelle med kycklingfilé

    ananas, curry, cashewnötter, vitlök & grana padano

  • stekt panerad stillahavsflundra

    med dill-majonnäs, serveras med kokt potatis & citron

  • Indiskt: nadan chicken curry

    Veganskt: grilled soy chunks in spicy sauce

  • Poke bowl: yakiniku, kyckling eller vegetarisk
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Vegetariskt:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter. 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Raggmunk med stekt fläsk & rårörda lingon

    Veg: Raggmunk med lingonkeso

  • Stekt fläsk

    med löksås & kokt potatis

  • Ört-& ostgratinerad laxfilé

    med tomat-& olivcreme samt broccoli & kokt potatis

  • Kyckling "Alfredo" med vitlök, grädde, parmesan & spena
  • Wok: Entrecôte med färsk ingefära, chili & vitlök
  • Kycklingsallad

    med bacon, äpple, matvete & Red hot chili

  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik

La Fontana

  • Syrisk kebab med tomatsås och ris
  • Kycklingspett med klyftpotatis och vitlökssås
  • Fish & chips med remouladsås
  • Nattbakad högrev med ris och rödvinssås
  • Dagens pizza

    Italy Pizza, paprika, oliver, salami, bacon, mozzarella & ruccola

Pinoccio

  • Raggmunk med stekt fläsk samt lingon
  • pasta Bolognese (spaghetti) med parmesanost

Universitetsklubben

  • Rotfruktspytt

    med stekt oumph, champinjoner serveras med timjansdressing

  • Husets raggmunk

    med stekt sidfläsk, rårörda lingon och grädde

Stångs Mjärdevi

  • Tomat- och parmesanfylld kycklingfilé

    rosmarinsrostad potatis, ruccola, vitlökssky

  • Dagens green: Bakade betor

    havreris, picklat grönt, hummus

  • Veckans sallad: Varmrökt laxsallad

    rotfrukter, bakade gulbetor, örtsallad, romsås, kavringkrisp

  • Stångs klassiker: Wallenbergare

    potatispuré, lingon, ärter, skirat smör

Pegs & Tails

  • Våra rullade köttbullar på dovhjort från Grebo

    Serveras med gräddsås samt pressgurka

  • Veckans fisk: Frasig Torskrygg

    Serveras med dansk remouladsås samt dill & apelsin syrad fänkål

  • Veckans green: Indisk het Linsgryta

    Serveras med vitlöksbröd samt creamfriache

  • Varmrökt lax

    Serveras med dill & gräslök hollandaise samt syrad lök, kokt poatis

  • Rostad blomkålssoppa

    Serveras med strimlad gravad lax

  • Tails Sallad

    Räksallad med ägg, syrad lök samt limeaioli

Tuesday, April 4