Lunch menu

Monday, 3 April

Brödernas kök

  • Dagens bowl: Shawarma Bowl

    Ris, grillad kyckling, tomat & lök-sallad, hummus & myntayoghurt

  • Lax-bowl med quinoa

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing

  • Chèvre-bowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo

  • Medi Bowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök&tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta

    Serranoskinka, mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- & nudel Bowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing

  • Grilltallrik (Varmrätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad.

Restaurang Chili & Lime

  • skomakarlåda

    (fläskfilé med rödvinssås, bacon, potatismos & inlagd gurka)

  • flygande Jacob serveras med ris
  • Stekt panerad torskfilé

    med dill-majonnäs, serveras med kokt potatis & citron

  • Indiskt: nadan chicken curry

    Veganskt: grilled soy chunks in spicy sauce

  • Poke bowl: yakiniku, kyckling eller vegetarisk
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Vegetariskt:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter. 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Grill:

    kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Stekt panerad kummelfilé

    med skagensås & kokt potatis

  • Grillad kycklingfilé

    med tzatziki, rödvinssky, grekisk sallad & klyftpotatis

  • Veg: Parmesangratinerad grönsaksbiff

    med tzatziki, grekisk sallad & klyftpotatis

  • Spaghetti Bolognese med riven ost
  • Wok: Fläskfilé fräst i sesamolja, vitlök & röd chili
  • Sallad: Räkor med matvete, lime & ägghalva
  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik

La Fontana

  • Stekt Fläskfilé

    med potatisgratäng och bearnaisesås

  • Dillkött med kokt potatis
  • Panerad rödspätta med kokt potatis och remouladsås
  • Dagens pizza

    Afandi Pizza, halloumi, körsbärstomater, oliver, balsamico, ruccola

Pinoccio

  • Pyttipanna med stek ägg och rödbetor
  • Stekt rödspätta

    med kokt potatis samt remouladsås

Universitetsklubben

  • Broccoli medaljonger

    med buljongkokt bulgur och ajvar crème

  • Fisk bouillabaisse

    med blåmusslor, surdegsbröd, aioli samt kokt potatis

Stångs Mjärdevi

  • Färsbiff

    potatispuré, getaost från Löt, picklad lök, rödvissås

  • Dagens green: Sotad morot

    potatis, rostad majs, koriander, ost- och chilikräm

  • Veckans sallad: Varmrökt laxsallad

    rotfrukter, bakade gulbetor, örtsallad, romsås, kavringkrisp

  • Stångs klassiker: Wallenbergare

    potatispuré, lingon, ärter, skirat smör

Pegs & Tails

  • Kycklingsauté med grönsaker & rosépeppar

    Serveras med ris

  • Fisk & skaldjursgratäng á la sydfrankrike

    Serveras med aioli & kokt potatis

  • Veckans green: Indisk het Linsgryta

    Serveras med vitlöksbröd samt creamfriache

  • Varmrökt lax

    Serveras med dill & gräslök hollandaise samt syrad lök, kokt poatis

  • Rostad blomkålssoppa

    Serveras med strimlad gravad lax

  • Tails Sallad

    Räksallad med ägg, syrad lök samt limeaioli

Monday, April 3