Lunch menu

Thursday, 30 March

Brödernas kök

  • Dagens bowl: Halloumi Bowl

    Ris, grillad kyckling, halloumi, tomat- & löksallad & tzatziki

  • Lax-bowl med quinoa

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing

  • Chèvre-bowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo

  • Medi Bowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök&tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta

    Serranoskinka, mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- & nudel Bowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing

  • Grilltallrik (Varmrätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad.

Restaurang Chili & Lime

  • Taco-tallrik eller falafel

    med tillbehörsbuffé

  • Fisk- & skaldjurssoppa med smak av saffran

    Serveras med kladdkaka

  • Kycklingfilé fylld med mozzarella, salami & basilika

    serveras med cidersås, haricots verts & vitlöksrostad potatis

  • Indiskt: Masala chicken

    Veganskt: Kidney beans thoran

  • Poke bowl: yakiniku, kyckling eller vegetarisk
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Vegetariskt:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter. 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Ärtsoppa med fläsk/Champinjonsoppa

    samt pannkakor med sylt & grädde

  • Lasagne

    med coleslawsallad

  • Viltskavsgryta

    med kantareller, grädde, enbär samt potatismos & gelé

  • Veg: Ärtsoppa/Champinjonsoppa

    samt pannkakor med sylt & grädde

  • Veg: Spenatlasagne

    med coleslawsallad

  • Wok: Kyckling "Paneng"

    med cocosmjölk & röd curry

  • Sallad: Kyckling & bacon

    med grape & avocado

  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik

La Fontana

  • La fontana special högrevsburgare buffé

Viktors bakficka

  • Biff stroganoff på högrev

    persilja, gräddfil samt potatispuré

Pinoccio

  • Pannbiff med kokt potatis, stekt lök, brunsås & lingon
  • Pannbiff med kokt potatis, stekt lök, brunsås & lingon
  • Friterad fish’n chips med pommes samt remouladsås

Universitetsklubben

  • Zucchiniplättar

    med vitlök- och persiljeyoghurt samt stekta grönsaker

  • Klassisk Wallenbergare

    med skirat smör, gröna ärtor, rårörda lingon och potatismos

Stångs Mjärdevi

  • Stångs klassiker: Wallenbergare

    potatispuré, lingon, ärter, skirat smör

  • Veckans sallad: Kräftsallad

    matvete, dillpicklad gurka, örter, fänkål, morot, västerbottenostkräm

  • Fiskgryta

    potatis, tomat, saffran, fänkål, aioli

  • Friterad risottokrokett

    linser, svamp, picklad rotselleri

Pegs & Tails

  • Veckans fisk

    Chevréöverbakad laxfilé med rostade betor, rödvinssås med knaperstekt bacon

  • Veckans green

    Pasta linguine med grönkål, pumpa & solroskärnor med parmesan

  • Soppa
  • Tails sallad

    Räksallad med ägg, syrad lök samt limeaioli

Thursday, March 30