Lunch menu

Wednesday, 29 March

Brödernas kök

  • Dagens bowl: Asiatisk bowl

    Ris, stekt karré, kålsallad, sesamfrön, salladslök, sallad, soja

  • Lax-bowl med quinoa

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing

  • Chèvre-bowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo

  • Medi Bowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök&tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta

    Serranoskinka, mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- & nudel Bowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing

  • Grilltallrik (Varmrätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad.

Restaurang Chili & Lime

  • Baconbiff

    med 
gräddsås, lingon & inlagd gurka, serveras
med potatismos eller kokt potatis

  • Grillad nötchorizo

    med gurkmajonnäs & potatismos

  • Indiskt: Masala chicken

    Veganskt: Kidney beans thoran

  • Poke bowl: yakiniku, kyckling eller vegetarisk
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Vegetariskt:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter. 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Stekt panerad torskfilé med tartarsås

    serveras med kokt potatis & citron

Restaurang Husman

  • Husmans Låda med fläsknoisette

    potatismos, inlagd gurka, kyddsmör, bacon-& rödvinssås

  • Stekt strömmingsflundra

    med potatismos & skirat smör

  • Veg: Pastagratäng

    med hackade cashewnötter, kvibille ädel, färska champinjoner & spenat

  • Pasta: Spaghetti Bolognese med riven ost
  • Wok: Entrecôte

    med strimlad lök, vitlök & färsk röd chili

  • Sallad: Räkor & fetaost

    med matvete & Rhode Island

  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik

La Fontana

  • Skånsk kalops med kokt potatis
  • Stekt Fläskfilé med potatisgratäng och varma grönsaker
  • Kalvfärsbiffar med kokt potatis och gräddsås

Viktors bakficka

  • Ugnsbakad kyckling

    med gurk- och fetaostkräm, rostad rödbeta samt örtpotatis

Pinoccio

  • Pasta carbonara med bacon och parmesanost
  • Kycklingpasta med grönsaker samt krämig grädde

Universitetsklubben

  • Parmesan Polenta

    med smörstekta champinjoner och salviadipp

  • Pepparstekt svensk fläskkarré

    med skogssvampsås och timjanstekta grönsaker

Stångs Mjärdevi

  • Stångs klassiker: Wallenbergare

    potatispuré, lingon, ärter, skirat smör

  • Veckans sallad: Kräftsallad

    matvete, dillpicklad gurka, örter, fänkål, morot, västerbottenostkräm

  • Fläskschnitzel från Skänninge

    ljummen potatissallad, kapris, picklad lök, dragonmajonnäs

  • Grönsakslasagne

    linser, ruccola, citron, basilika, vispat färskost

Pegs & Tails

  • Veckans fisk

    Chevréöverbakad laxfilé med rostade betor, rödvinssås med knaperstekt bacon

  • Veckans green

    Pasta linguine med grönkål, pumpa & solroskärnor med parmesan

  • Soppa
  • Tails sallad

    Räksallad med ägg, syrad lök samt limeaioli

Wednesday, March 29