Lunch menu

Tuesday, 28 March

Brödernas kök

  • Dagens bowl: Burrito Bowl

    Ris, kycklingfajitas, mangosalsa & yoghurt

  • Lax-bowl med quinoa

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing

  • Chèvre-bowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo

  • Medi Bowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök&tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta

    Serranoskinka, mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- & nudel Bowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing

  • Grilltallrik (Varmrätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad.

Restaurang Chili & Lime

  • Raggmunk med stekt fläsk & lingon
  • Stekt fläsk med löksås & kokt potatis
  • Linguine med fläskfilé

    champinjoner, dijonsenap, rosmarin, vitlök & grana padano

  • Ugnsgrillad laxfilé med tartarsås

    serveras med kokt potatis & citron

  • Indiskt: Butter chicken med cashewnötter

    Veganskt: Dal palak

  • Poke bowl: yakiniku, kyckling eller vegetarisk
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Vegetariskt:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter. 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Raggmunk

    med stekt fläsk & rårörda lingon

  • Stekt fläsk

    med löksås & kokt potatis

  • Teriyakimarinerad laxfilé

    med chilicreme, wokade grönsaker, kokt potatis eller nudlar

  • Veg: Raggmunk

    med lingonkeso

  • Pasta: Spaghetti Carbonara (bacon)
  • Wok: Kyckling

    med cocosmjölk & färsk grön chili

  • Sallad: Kyckling

    med bacon, fetaost & melon

  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik

La Fontana

  • Nattbakad högrev med ris och rödvinssås
  • Huset schnitzel med stekt potatis och bearnaisesås
  • Kycklingspett med klyftpotatis och vitlökssås

Viktors bakficka

  • Fisk och skaldjursgryta

    med dill, saffran och fänkål. Serveras med citronaioli och kokt potatis

Pinoccio

  • Ragg munk med stekt fläsk samt lingon
  • Stekt fisk serveras med kokt potatis samt skagenröra

Universitetsklubben

  • Spenat och fårostpaj

    serverad med sallad och rödlöksdressing

  • Husets raggmunk

    med stekt sidfläsk, rårörda lingon och grädde

Stångs Mjärdevi

  • Stångs klassiker: Wallenbergare

    potatispuré, lingon, ärter, skirat smör

  • Veckans sallad: Kräftsallad

    matvete, dillpicklad gurka, örter, fänkål, morot, västerbottenostkräm

  • Färsbiff

    persiljestompad potatis, lingon, löksky

  • Ostgratinerad broccoli

    matvete, hasselnötter, örtsallad, gremolatakräm

Pegs & Tails

  • Veckans fisk

    Chevréöverbakad laxfilé med rostade betor, rödvinssås med knaperstekt bacon

  • Veckans green

    Pasta linguine med grönkål, pumpa & solroskärnor med parmesan

  • Soppa
  • Tails sallad

    Räksallad med ägg, syrad lök samt limeaioli

Tuesday, March 28