Lunch menu

Thursday, 23 March

Brödernas kök

  • Dagens bowl: Halloumi Bowl

    Ris, grillad kyckling, halloumi, tomat- & löksallad & tzatziki

  • Lax-bowl med quinoa

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing

  • Chèvre-bowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo

  • Medi Bowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök&tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta

    Serranoskinka, mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- & nudel Bowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing

  • Grilltallrik (Varmrätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad.

Restaurang Chili & Lime

  • pulled pork eller falafel

    med tillbehörsbuffé

  • mustig ungersk gulaschsoppa toppad med creme fraiche

    Serveras med drottningpaj med vaniljsås

  • baconlindad kycklingfilé i balsamicosås

    serveras med ljummen bönsallad
& klyftpotatis

  • stekt panerad kapkummelfilé

    med västkustsås räkor, rom & crabfish), serveras med kokt potatis & citron

  • Indiskt: kashimiri spicy chicken

    Veganskt: aloo gopi

  • Poke bowl: yakiniku, kyckling eller vegetarisk
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Vegetariskt:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter. 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Grill

    kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Ärtsoppa med fläsk / Broccolisoppa

    serveras med pannkakor, sylt & grädde

  • Örtmarinerad rostbiff med potatisgratäng & pepparsås

    Veg: Bön-& fetafylld paprika med potatisgratäng

  • Spaghetti Bolognese med riven ost
  • Kycklingwok med cocosmjölk & grön chili
  • Kycklingsallad med bacon, äpple & Red hot chili
  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik

La Fontana

  • Wallenbergare med potatismos

    gräddsås, gröna ärtor och lingonsylt

  • Stekt kycklingfilé

    med potatisgratäng och paprikasås

  • Fish & chips med remouladsås

Viktors bakficka

  • Stekt panerad stillahavsflundra

    mw kall citron- och dillsås, gröna ärtor samt kokt potatis

Pinoccio

  • Thai Kycklinggryta

    med grönsaker, krämig grädde samt ris

  • panerad rödspätta

    med kokt potatis samt remouladsås

Universitetsklubben

  • Vegansk Sötpotatisdahl med korianderchips
  • Parmensanbiffar med timjanssky samt kokt potatis

Stångs Mjärdevi

  • Stekt panerad kolja

    potatis, dill, fänkål, remouladsås

  • Dagens grönt: Gnocchi

    grönärtspesto, savoykål, svamp, saltrostade fröer

  • Veckans sallad: Varmrökt laxsallad

    potaissallad, rädisor, örtsallad, kavringkrisp, pepparrot- och dillkräm

  • Stångs klassiker: Wallenbergare

    potatispuré, lingon, ärter, skirat smör

Pegs & Tails

  • Klassiska oxrullader

    Fyllda med cornichoner, morötter & bacon, serveras med gräddsås & koktpotatis

  • Veckans fisk
  • Veckans green: Svampstroganoff

    Serveras med svarta bönor & basmatiris

  • Varmrökt lax

    Serveras med en emulsion med dill & gräslök samt syrad lök

  • Jordärtkockssoppa

    med tryffel & baconkrisp

  • Tails Sallad

    Räksallad med ägg, syrad lök samt limeaioli

Thursday, March 23