Lunch menu

Wednesday, 22 March

Brödernas kök

  • Dagens bowl: Asiatisk bowl

    Ris, stekt karré, kålsallad, sesamfrön, salladslök, sallad, soja

  • Lax-bowl med quinoa

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing

  • Chèvre-bowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo

  • Medi Bowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök&tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta

    Serranoskinka, mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- & nudel Bowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing

  • Grilltallrik (Varmrätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad.

Restaurang Chili & Lime

  • svensk kalvfärsbiff

    med kantarellsås & lingon, serveras med potatismos eller kokt potatis

  • ugnsbakad laxfilé i citronsås

    toppad med räkor & dill, serveras med potatismos eller kokt potatis

  • Indiskt: kashimiri spicy chicken

    Veganskt: aloo gopi

  • Poke bowl: yakiniku, kyckling eller vegetarisk
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Vegetariskt:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter. 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Grill:

    kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Wallenbergare med potatismos

    gräddsås, ärtor & rårörda lingon

  • Fiskgratäng med räkor, dill, vitt vin & ost

    samt kokt potatis

  • Veg: Sesampanerade morotsbiffar

    med halloumi, potatismos

  • Pasta med fläskfilé, pepparsalami & strimlad paprika
  • Fläskfiléwok med jordnötssås
  • Räk- & fetaostsallad med matvete & Rhode Island
  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik

La Fontana

  • Huset köttbullar

    med potatismos, gräddsås och lingonsylt

  • Fläskfilégryta med ris och grönsaker
  • Baconlindad kycklingfilé

    med klyftpotatis och gräddsås

Viktors bakficka

  • Asiatisk kycklinggryta

    med ingefära, röd curry, minimajs, broccoli, bambuskott och basmatiris

Pinoccio

  • Kyckling biryani med basmatiris

    cashewnötter & ärtor

  • Bolognese med parmesanost

Universitetsklubben

  • Het bönchili med linser, kidneybönor, koriander

    serveras med jalapeños och lime

  • Panerad stillahavsspätta

    med remouladsås, citron och dillkokt potatis

Stångs Mjärdevi

  • Fläskschnitzel

    ljummen potatissallad, vispat smör, rödvinssås

  • Dagens grönt: Sotad morot

    örtig bönröra, picklad lök, kavringssmulor, ostkräm

  • Veckans sallad: Varmrökt laxsallad

    potaissallad, rädisor, örtsallad, kavringkrisp, pepparrot- och dillkräm

  • Stångs klassiker: Wallenbergare

    potatispuré, lingon, ärter, skirat smör

Pegs & Tails

  • Dansk sjömansbiff

    Serveras med buljongpotatis, lök, saltgurka & rårörda lingon

  • Veckans fisk
  • Veckans green: Svampstroganoff

    Serveras med svarta bönor & basmatiris

  • Varmrökt lax

    Serveras med en emulsion med dill & gräslök samt syrad lök

  • Jordärtkockssoppa

    med tryffel & baconkrisp

  • Tails Sallad

    Räksallad med ägg, syrad lök samt limeaioli

Wednesday, March 22