Lunch menu

Tuesday, March 21

Brödernas kök

  • Dagens bowl: Burrito Bowl
    Ris, kycklingfajitas, mangosalsa & yoghurt
  • Lax-bowl med quinoa
    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm
  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling
    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing
  • Chèvre-bowl
    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett
  • Vegetarisk Poké bowl
    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo
  • Medi Bowl med bulgur och falafel
    Hummus, lök&tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki
  • Kycklingbowl med bulgur
    grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett
  • Medelhavssallad med pasta
    Serranoskinka, mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing
  • Räk- & nudel Bowl på handskalade räkor (MSC-märkta)
    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing
  • Grilltallrik (Varmrätt)
    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast
  • Plocksallad
    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad.

Restaurang Chili & Lime

  • raggmunk med stekt fläsk & lingon
  • stekt stekt fläsk med löksås & kokt potatis
  • tagliatelle med kyckling i krämig paprikasås
    med timjan, vitlök & grana padano
  • stekt panerad stillahavsspätta
    med västkustsås (räkor, rom & crabfish), serveras med kokt potatis & citron
  • Indiskt: chettinadu chicken curry
    Veganskt: cabbage thoran
  • Poke bowl: yakiniku, kyckling eller vegetarisk
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Vegetariskt:
    1: wokade grönsaker med cashewnötter. 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås
  • Grill:
    kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Raggmunk med stekt fläsk & rårörda lingon
    veg: Raggmunk med lingonkeso
  • Stekt fläsk med löksås & kokt potatis
  • Chili con carne av högrev
    Veg: Grönsakschili på quornfärs
  • Pasta med räkor & dill i vitvinssås
  • Kycklingwok med färsk röd chili, mango & lime
  • Ost-& skinksallad med pasta, avocado & tapenad
  • Grillen serverar:
    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik

La Fontana

  • Huset Lasagne med coleslaw
  • Rödspätta
    med smörstekt kulpotatis och remouladsås
  • Kycklinggryta med ris och grönsaker

Viktors bakficka

  • Klassisk kålpudding med gräddsås,
    rårörda lingon och kokt potatis

Pinoccio

  • Raggmunk med stekt fläsk samt lingon
  • friterad fish’n chips med pommes samt skagenröra

Universitetsklubben

  • Smörbakad rotselleri, dragonaioli, rostade pumpakärnor
    och dressad bladspenat
  • Husets raggmunk med stekt sidfläsk
    rårörda lingon och grädde

Stångs Mjärdevi

  • Kryddig kycklingbiff
    rostade rotsaker, örter, chipotlemajonnäs
  • Dagens grönt: Sojamarinerad svensk tofu
    bönnudlar, picklad grönt, sojabönor, böngroddar, sesammajonnäs
  • Veckans sallad: Varmrökt laxsallad
    potaissallad, rädisor, örtsallad, kavringkrisp, pepparrot- och dillkräm
  • Stångs klassiker: Wallenbergare
    potatispuré, lingon, ärter, skirat smör

Pegs & Tails

  • Mankans raggmunkar
    Serveras med stekt fläsk
  • Veckans fisk
  • Veckans green: Svampstroganoff
    Serveras med svarta bönor & basmatiris
  • Varmrökt lax
    Serveras med en emulsion med dill & gräslök samt syrad lök
  • Jordärtkockssoppa
    med tryffel & baconkrisp
  • Tails Sallad
    Räksallad med ägg, syrad lök samt limeaioli
Tuesday, March 21