Lunch menu

Tuesday, 21 March

Brödernas kök

  • Dagens bowl: Burrito Bowl

    Ris, kycklingfajitas, mangosalsa & yoghurt

  • Lax-bowl med quinoa

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing

  • Chèvre-bowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo

  • Medi Bowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök&tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta

    Serranoskinka, mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- & nudel Bowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing

  • Grilltallrik (Varmrätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad.

Restaurang Chili & Lime

  • raggmunk med stekt fläsk & lingon
  • stekt stekt fläsk med löksås & kokt potatis
  • tagliatelle med kyckling i krämig paprikasås

    med timjan, vitlök & grana padano

  • stekt panerad stillahavsspätta

    med västkustsås (räkor, rom & crabfish), serveras med kokt potatis & citron

  • Indiskt: chettinadu chicken curry

    Veganskt: cabbage thoran

  • Poke bowl: yakiniku, kyckling eller vegetarisk
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Vegetariskt:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter. 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Grill:

    kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Raggmunk med stekt fläsk & rårörda lingon

    veg: Raggmunk med lingonkeso

  • Stekt fläsk med löksås & kokt potatis
  • Chili con carne av högrev

    Veg: Grönsakschili på quornfärs

  • Pasta med räkor & dill i vitvinssås
  • Kycklingwok med färsk röd chili, mango & lime
  • Ost-& skinksallad med pasta, avocado & tapenad
  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik

La Fontana

  • Huset Lasagne med coleslaw
  • Rödspätta

    med smörstekt kulpotatis och remouladsås

  • Kycklinggryta med ris och grönsaker

Viktors bakficka

  • Klassisk kålpudding med gräddsås,

    rårörda lingon och kokt potatis

Pinoccio

  • Raggmunk med stekt fläsk samt lingon
  • friterad fish’n chips med pommes samt skagenröra

Universitetsklubben

  • Smörbakad rotselleri, dragonaioli, rostade pumpakärnor

    och dressad bladspenat

  • Husets raggmunk med stekt sidfläsk

    rårörda lingon och grädde

Stångs Mjärdevi

  • Kryddig kycklingbiff

    rostade rotsaker, örter, chipotlemajonnäs

  • Dagens grönt: Sojamarinerad svensk tofu

    bönnudlar, picklad grönt, sojabönor, böngroddar, sesammajonnäs

  • Veckans sallad: Varmrökt laxsallad

    potaissallad, rädisor, örtsallad, kavringkrisp, pepparrot- och dillkräm

  • Stångs klassiker: Wallenbergare

    potatispuré, lingon, ärter, skirat smör

Pegs & Tails

  • Mankans raggmunkar

    Serveras med stekt fläsk

  • Veckans fisk
  • Veckans green: Svampstroganoff

    Serveras med svarta bönor & basmatiris

  • Varmrökt lax

    Serveras med en emulsion med dill & gräslök samt syrad lök

  • Jordärtkockssoppa

    med tryffel & baconkrisp

  • Tails Sallad

    Räksallad med ägg, syrad lök samt limeaioli

Tuesday, March 21