Lunch menu

Monday, 20 March

Brödernas kök

  • Dagens bowl: Shawarma Bowl

    Ris, grillad kyckling, tomat & lök-sallad, hummus & myntayoghurt

  • Lax-bowl med quinoa

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing

  • Chèvre-bowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo

  • Medi Bowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök&tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta

    Serranoskinka, mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- & nudel Bowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing

  • Grilltallrik (Varmrätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad.

Restaurang Chili & Lime

  • stekt panerad fläskschnitzel

    med champinjonsås & gele, serveras med ugnsrostad potatis

  • moussaka med potatis

    serveras 
med ruccola-, lök- & tomatsallad

  • stekt panerad torskfilé

    med västkustsås (räkor, rom & crabfish), serveras med kokt potatis & citron

  • Indiskt: chettinadu chicken curry

    Veganskt: cabbage thoran

  • Poke bowl: yakiniku, kyckling eller vegetarisk
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Vegetariskt:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter. 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Grill:

    kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Nattbakad kotlett

    med tryffelaioli, BBQ-sås & vitlöksrostad kulpotatis

  • Stekt panerad kummelfilé

    med västkuströra & kokt potatis

  • Veg: Pastagratäng

    med spenat, kvibille ädel, rostade hasselnötter & ruccola

  • Pasta med kyckling

    soltorkad tomat & champinjoner i krämig ostsås

  • Kyckling "Paneng" med röd curry & cocosmjölk
  • Räksallad

    med melon, matvete & örter

  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik

La Fontana

  • Husets schnitzel med stekt potatis och bearnaisesås
  • Pulled pork med ris
  • Korvstroganoff med ris

Viktors bakficka

  • BBQ-glacerad svensk fläskkarré

    parmesangratinerad tomat, dragoncréme och rostad potatis

Pinoccio

  • Stekt panerad fisk

    med kokt potatis samt remouladsås

  • Schnitzel med stekt potatis samt bearnaisesås

Universitetsklubben

  • Vegetariska broccolibiffar

    med vitlökscrème och örtbulgur

  • Ugnsbakad kycklingklubba

    med paprika, ris och BBQ-sås

Stångs Mjärdevi

  • Pulled pork

    rostad potatis, picklad lök, krämig kålsallad

  • Dagens grönt: Krämigt matvete

    rödbetor, valnötter, getost från Löt

  • Veckans sallad: Varmrökt laxsallad

    potaissallad, rädisor, örtsallad, kavringkrisp, pepparrot- och dillkräm

  • Stångs klassiker: Wallenbergare

    potatispuré, lingon, ärter, skirat smör

Pegs & Tails

  • Chili con carne på östgötsk dovhjort

    Serveras med ört-crème fraiche & ris

  • Laxpudding

    Serveras med dillcream, skirat smör & citron

  • Veckans green: Svampstroganoff

    Serveras med svarta bönor & basmatiris

  • Varmrökt lax

    Serveras med en emulsion med dill & gräslök samt syrad lök

  • Jordärtkockssoppa

    med tryffel & baconkrisp

  • Tails Sallad

    Räksallad med ägg, syrad lök samt limeaioli

Monday, March 20