Lunch menu

Wednesday, 25 January

Brödernas kök

  • Dagens bowl: Asiatisk bowl

    Ris, stekt karré, kålsallad, sesamfrön, salladslök, sallad, soja

  • Lax-bowl med quinoa

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing

  • Chèvre-bowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo

  • Medi Bowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök&tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta

    Serranoskinka, mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- & nudel Bowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing

  • Grilltallrik (Varmrätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad.

Restaurang Chili & Lime

  • kalvfärsbiff med kantarellsås & lingon

    serveras
med potatismos eller kokt potatis

  • ugnsbakad laxfilé med citronsås

    toppad med räkor & dill, serveras med potatismos eller kokt potatis

  • Indiskt: chettinadu chicken curry

    Veganskt: smörbönor masala

  • Poke bowl: yakiniku, kyckling eller vegetarisk
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Vegetariskt:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter. 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Grill:

    kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Husmans Låda med fläsknoisette

    potatismos, bacon-& rödvinssås, kryddsmör & inlagd gurka

  • Kålpudding med gräddsås, rårörda lingon & kokt potatis
  • Veg: Keso-& grönsaksfylld paprika

    med potatismos

  • Pasta med kyckling, sambal oelek, vitlök & örter
  • Kycklingwok "Paneng" med röd curry & cocosmjölk
  • Räksallad med fetaost, lime & Rhode Island
  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik

La Fontana

  • Bräserad högrev

    med ris och rödvinssås

  • Kåldolmar med potatismos

    gräddsås och lingonsylt

  • Thai röd curry kyckling

    med färska grönsaker, kokosmjölk & ris

Viktors bakficka

  • Kalops på hjortinnerfilé

    med inlagda rödbetor och kokt potatis

Pinoccio

  • Kycklingfilé

    med ädelostsås, rostat potatis, haricotvert och körsbärsmarmelad

  • sprödbakad fiskfilé

    med dill citron sås samt kokt potatis

Universitetsklubben

  • Broccoli- och Fetaostpaj

    med oliver och tomatsallad

  • Lasagne al forno

Stångs Mjärdevi

  • Fläskschnitzel från Skänninge

    ljummen potatissallad, ört- och kapriskräm

  • Blomkålscurry

    ris, koriander, myntayoughurt

  • Veckans sallad: Varmrökt laxsallad

    rotfrukter, picklad lök, sallad, pepparrot, färskostkräm

  • Stångs Wallenbergare

    potatispuré, lingon, ärter, skirat smör

Pegs & Tails

  • Helstekt benfri kotlett

    Serveras med rödvinssås samt potatisgratäng

  • Veckans fisk: Färsk torsk
  • Veckans green: Pizza

    Toppad med rödbetor & Chevré samt rostade nötter

  • Varmrökt lax

    Serveras med citron- & dillmajo samt syrad lök

  • Soppa

    Het tomatsoppa med basilikacrème

  • Tails Sallad

    Räksallad med ägg, syrad lök samt liméaioli

Wednesday, January 25