Events
What we do
Deeptech
AI Sweden
Cyberly
IoT World
Visual Sweden
Aerospace Cluster Sweden
Agtech Sweden
How we create impact
Sweden Secure Tech Hub
Sustainability Initiatives
Energy Efficiency
Life Long Learning
Code Summer Camp 2023
Regional Flagships
Invisible Participation
Startup, Scaling and Renewing
Lead- Startup incubator
Swedish Scaleups
IndX- international startup arena
Trainings & Offers
Digital kompetens för företagens konkurrenskraft
Koppla upp! med IoT World
Utbildning i Grundläggande cybersäkerhet
Career & Community
Career
Job Listings
Opportunities for students
Switch to Sweden
Community
Community building & find your community
Bright East
Brilliant Mentors of the Future
East Sweden Tech Women
About
Companies in the park
Linköping Science Park Ltd.
About Linköping Science Park
Work with us
Address
The Team
Science Park Board
Locations
Mjärdevi
Lunch menu
Cavok District – IMA One
Ebbepark
Vreta Kluster
Celebrations
Awards 2024
Preparations for the 40th anniversary
Today's lunch in Mjärdevi
Anmäl dig nu!
Följ med på studiebesök!
10/4 — Behind the scenes på Actia
Read more
Lunch menu
Thursday, January 26
Brödernas kök
Dagens bowl: Halloumi Bowl
Ris, grillad kyckling, halloumi, tomat- & löksallad & tzatziki
Lax-bowl med quinoa
Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm
Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling
Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing
Chèvre-bowl
Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett
Vegetarisk Poké bowl
Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo
Medi Bowl med bulgur och falafel
Hummus, lök&tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki
Kycklingbowl med bulgur
grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett
Medelhavssallad med pasta
Serranoskinka, mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing
Räk- & nudel Bowl på handskalade räkor (MSC-märkta)
Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing
Grilltallrik (Varmrätt)
Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast
Plocksallad
I vår buffé kan du plocka ihop din sallad.
Restaurang Chili & Lime
taco-tallrik (eller falafel)
med tillbehörsbuffé
fisk- & skaldjurssoppa med smak av saffran
Toppad med gremolata-aioli. Samt kladdkaka med vispgrädde
kycklingfilé fylld med mozzarella
salami & basilika, serveras med äppelcidersås, haricots verts & klyftpotatis
Indiskt: chettinadu chicken curry
Veganskt: smörbönor masala
Poke bowl: yakiniku, kyckling eller vegetarisk
Asiatisk lunchbuffé
Vegetariskt:
1: wokade grönsaker med cashewnötter. 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås
Grill:
kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås
Restaurang Husman
Ärtsoppa med fläsk/Hummersoppa
serveras med pannkakor med sylt & grädde
Lasagne med coleslawsallad
Veg: Spenat-& bönfärslasagne med coleslawsallad
Bratwurst med senapsstuvad potatis
rostad lök & syrad kål
Entrecôtewok
med strimlad lök, broccoli & vattenkastanjer
kycklingsallad
med röd quinoa, bacon & Red hot chili
Grillen serverar:
Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik
La Fontana
Ugnsbakad torskfilé
med kokt potatis och remouladsås
Kycklingfilé med klyftpotatis och vitlökssås
Fläskfilé gryta med ris
Viktors bakficka
Stekt panerad kolja
med dansk remouladsås, spenat och kokt potatis
Pinoccio
biffstroganoff
med grönsaker samt ris
Lax med romsås, majskorn och kokt potatis
Universitetsklubben
Linfrötoppade blomkålsbiffar
med salviacrème samt rostad potatis
Spanska kalvfärsbiffar
med ratatouille och stekt kulpotatis
Stångs Mjärdevi
Gulasch på östgötsk fläskkött
rostad potatis, örtkräm
Raggmunk
kål, lingon, brynt smör
Veckans sallad: Varmrökt laxsallad
rotfrukter, picklad lök, sallad, pepparrot, färskostkräm
Stångs Wallenbergare
potatispuré, lingon, ärter, skirat smör
Pegs & Tails
Fiskgratäng med tomat, saffran & fänkål
Serveras med kokt potatis samt aioli
Veckans fisk: Färsk torsk
Veckans green: Pizza
Toppad med rödbetor & Chevré samt rostade nötter
Varmrökt lax
Serveras med citron- & dillmajo samt syrad lök
Soppa
Het tomatsoppa med basilikacrème
Tails Sallad
Räksallad med ägg, syrad lök samt liméaioli
Thursday, January 26