Events
What we do
Deeptech
AI Sweden
Cyberly
IoT World
Visual Sweden
Aerospace Cluster Sweden
Agtech Sweden
How we create impact
Sweden Secure Tech Hub
Sustainability Initiatives
Energy Efficiency
Life Long Learning
Code Summer Camp 2023
Regional Flagships
Invisible Participation
Startup, Scaling and Renewing
Lead- Startup incubator
Swedish Scaleups
IndX- international startup arena
Trainings & Offers
Digital kompetens för företagens konkurrenskraft
Koppla upp! med IoT World
Utbildning i Grundläggande cybersäkerhet
Career & Community
Career
Job Listings
Opportunities for students
Switch to Sweden
Community
Community building & find your community
Bright East
Brilliant Mentors of the Future
East Sweden Tech Women
About
Companies in the park
Linköping Science Park Ltd.
About Linköping Science Park
Work with us
Address
The Team
Science Park Board
Locations
Mjärdevi
Lunch menu
Cavok District – IMA One
Ebbepark
Vreta Kluster
Celebrations
Awards 2024
Preparations for the 40th anniversary
Today's lunch in Mjärdevi
Anmäl dig nu!
Följ med på studiebesök!
10/4 — Behind the scenes på Actia
Read more
Lunch menu
Friday, January 27
Brödernas kök
Dagens bowl: Poké Bowl med ris och rå laxfilé
Picklad rödkål, mango, sojabönor, picklad rödlök,salladslök, sesamfrön, srirachamajo & soja
Lax-bowl med quinoa
Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm
Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling
Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing
Chèvre-bowl
Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett
Vegetarisk Poké bowl
Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo
Medi Bowl med bulgur och falafel
Hummus, lök&tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki
Kycklingbowl med bulgur
grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett
Medelhavssallad med pasta
Serranoskinka, mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing
Räk- & nudel Bowl på handskalade räkor (MSC-märkta)
Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing
Grilltallrik (Varmrätt)
Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast
Plocksallad
I vår buffé kan du plocka ihop din sallad.
Restaurang Chili & Lime
fläskfilé black & white (pepparsås & bearnaise)
serveras med stekt potatis
ugnsgrillad laxfilé
med sås på äpple, gurka, dill & pepparrot, serveras med kokt potatis
Indiskt: chettinadu chicken curry
Veganskt: smörbönor masala
Poke bowl: yakiniku, kyckling eller vegetarisk
Asiatisk lunchbuffé
Vegetariskt:
1: wokade grönsaker med cashewnötter. 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås
Grill:
kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås
La Fontana
La Fontana special grillbuffé
Kycklingfilé, bifteki och helstekfläskfilé och stekt potatis, pommes
Viktors bakficka
Bakfickans Lasagne
med parmesan och grönkålssallad
Bakfickans Lasagne
med parmesan och grönkålssallad
Pinoccio
Panerad Schnitzel
med stekt potatis samt kantarellsås
stekt fiskfilé
skirat citronsmör, wokade grönsaker, potatis
Universitetsklubben
Zucchiniplättar
serveras med ljummen sallad på primörer och potatisgratäng
Helstekt svensk fläskkarré
med primörer, cidergräddsås, äppelmos samt potatisgratäng
Stångs Mjärdevi
Nattbakad högrev
Bakad rotselleri
linser, picklad lök, örtsallad, hasselnötter, aioli
Veckans sallad: Varmrökt laxsallad
rotfrukter, picklad lök, sallad, pepparrot, färskostkräm
Stångs Wallenbergare
potatispuré, lingon, ärter, skirat smör
Pegs & Tails
Dansk sjömansbiff
Pannbiff med öl & buljong brässerad potatis & lök, persilja
Veckans fisk: Färsk torsk
Veckans green: Pizza
Toppad med rödbetor & Chevré samt rostade nötter
Varmrökt lax
Serveras med citron- & dillmajo samt syrad lök
Soppa
Het tomatsoppa med basilikacrème
Tails Sallad
Räksallad med ägg, syrad lök samt liméaioli
More lunches available at
Natural kaffebar
Restaurang Husman
Friday, January 27