Lunch menu

Friday, 27 January

Brödernas kök

  • Dagens bowl: Poké Bowl med ris och rå laxfilé

    Picklad rödkål, mango, sojabönor, picklad rödlök,salladslök, sesamfrön, srirachamajo & soja

  • Lax-bowl med quinoa

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing

  • Chèvre-bowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo

  • Medi Bowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök&tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta

    Serranoskinka, mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- & nudel Bowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing

  • Grilltallrik (Varmrätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad.

Restaurang Chili & Lime

  • fläskfilé black & white (pepparsås & bearnaise)

    serveras med stekt potatis

  • ugnsgrillad laxfilé

    med sås på äpple, gurka, dill & pepparrot, serveras med kokt potatis

  • Indiskt: chettinadu chicken curry

    Veganskt: smörbönor masala

  • Poke bowl: yakiniku, kyckling eller vegetarisk
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Vegetariskt:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter. 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Grill:

    kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås

La Fontana

  • La Fontana special grillbuffé

    Kycklingfilé, bifteki och helstekfläskfilé och stekt potatis, pommes

Viktors bakficka

  • Bakfickans Lasagne

    med parmesan och grönkålssallad

  • Bakfickans Lasagne

    med parmesan och grönkålssallad

Pinoccio

  • Panerad Schnitzel

    med stekt potatis samt kantarellsås

  • stekt fiskfilé

    skirat citronsmör, wokade grönsaker, potatis

Universitetsklubben

  • Zucchiniplättar

    serveras med ljummen sallad på primörer och potatisgratäng

  • Helstekt svensk fläskkarré

    med primörer, cidergräddsås, äppelmos samt potatisgratäng

Stångs Mjärdevi

  • Nattbakad högrev
  • Bakad rotselleri

    linser, picklad lök, örtsallad, hasselnötter, aioli

  • Veckans sallad: Varmrökt laxsallad

    rotfrukter, picklad lök, sallad, pepparrot, färskostkräm

  • Stångs Wallenbergare

    potatispuré, lingon, ärter, skirat smör

Pegs & Tails

  • Dansk sjömansbiff

    Pannbiff med öl & buljong brässerad potatis & lök, persilja

  • Veckans fisk: Färsk torsk
  • Veckans green: Pizza

    Toppad med rödbetor & Chevré samt rostade nötter

  • Varmrökt lax

    Serveras med citron- & dillmajo samt syrad lök

  • Soppa

    Het tomatsoppa med basilikacrème

  • Tails Sallad

    Räksallad med ägg, syrad lök samt liméaioli

Friday, January 27