Lunch menu

Thursday, 19 January

Brödernas kök

  • Dagens bowl: Halloumi Bowl

    Ris, grillad kyckling, halloumi, tomat- & löksallad & tzatziki

  • Lax-bowl med quinoa

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing

  • Chèvre-bowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo

  • Medi Bowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök&tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta

    Serranoskinka, mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- & nudel Bowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing

  • Grilltallrik (Varmrätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad.

Restaurang Chili & Lime

  • pulled pork (eller falafel)


    med tillbehörsbuffé

  • mustig ungersk gulaschsoppa toppad med crème fraiche

    serveras med äppelpaj med vaniljsås

  • ugnsgrillad laxfilé

    med västkustsås (räkor & rom), serveras med ugnsrostade rotsaker

  • Indiskt: hyderabadi chicken curry

    Veganskt: mixed beans thoran

  • Poke bowl: yakiniku, kyckling eller vegetarisk
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Vegetariskt:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter. 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Grill:

    kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Ärtsoppa/Thaisoppa m kyckling/Gulaschsoppa

    serveras med pannkakor med sylt & grädde

  • Lasagne med coleslawsallad

    Veg: Spenat-& bönfärslasagne med coleslawsallad

  • Rotmos med rimmad fläskbog
  • Kycklingwok med cocosmjölk & curry
  • Räksallad med fetaost, tapenad & pasta
  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik

La Fontana

  • Pulled beef på högrev med ris
  • Huset Bifteki med stekt potatis och tzatziki
  • Fläskfilé gryta med ris

Viktors bakficka

  • Bakfickans rökta fläskkarré

    dragoncremé och smashad potatis med Boxholms kryddost

Pinoccio

  • fläskfilé Oscar

    med bearnaisesås, sparris, räkor och klyftpotatis

  • Laxfilé med örtolja och lökpotatis

Universitetsklubben

  • Vegetarisk panerad schnitzel

    med citron, kapris rödvinssås och kokt potatis

  • Biff a la Lindström

    med rödvinssås och kokt potatis

Stångs Mjärdevi

  • Laxfärsbiff

    potatis, bönor, dill, sandefjordssås

  • Dagens grönt: Gratinerad blomkål

    stuvad potatis, kavringskrisp, fänkålscrudité

  • Veckans sallad: Räk- och nudelsallad

    glasnudlar, böngroddar, lök, picklat grönt, chilimajonnäs

  • Stångs Wallenbergare

    potatispuré, lingon, ärter, skirat smör

Pegs & Tails

  • Ärtsoppa

    serveras med nystekta pannkakor samt sylt & grädde

  • Veckans fisk: Pocherad kolja

    Serveras med skaldjurssås

  • Veckans green: Lasagne

    serveras med tomat & basilikasås samt syrad lök

  • Varmrökt lax

    serveras med citron & dillmajo samt syrad lök

  • Soppa

    Grönärtssoppa serveras med ost timbal samt hand skalade räkor

  • Tails Sallad

    räksallad med ägg, syrad lök samt liméaioli

Thursday, January 19