Lunch menu

Wednesday, 18 January

Brödernas kök

  • Dagens bowl: Asiatisk bowl

    Ris, stekt karré, kålsallad, sesamfrön, salladslök, sallad, soja

  • Lax-bowl med quinoa

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing

  • Chèvre-bowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo

  • Medi Bowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök&tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta

    Serranoskinka, mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- & nudel Bowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing

  • Grilltallrik (Varmrätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad.

Restaurang Chili & Lime

  • viltfärsbiff (hjort, älg, ren & fläskfärs)

    med rårörda lingon & svampsås, serveras med potatismos eller kokt potatis

  • paella med kyckling & räkor

    
serveras med aioli & citron

  • stekt panerad koljafilé

    med dansk remouladsås, serveras med kokt potatis & citron

  • Indiskt: hyderabadi chicken curry

    Veganskt: mixed beans thoran

  • Poke bowl: yakiniku, kyckling eller vegetarisk
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Vegetariskt:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter. 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Grill:

    kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Pannbiff med potatismos

    eller stekt kulpotatis, löksky & rårörda lingon

  • Ugnsgratinerad falukorv

    med senap, gurka & ost samt potatismos

  • Veg: Pan Pizza "Vegetaria"

    med tomat- basilika-& fetasallad

  • Spaghetti Carbonara (bacon)
  • Kycklingwok med färsk ingefära, lime & mango
  • Räk- & pastasallad med dill-& romsås
  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik

La Fontana

  • Pannbiff med kokt potatis

    löksås och lingonsylt

  • Stekt fläsk med kokt potatis och löksås
  • Kycklingspett med stekt potatis och vitlökssås

Viktors bakficka

  • Gårdskyckling med ceasarpotatis

    romansallad samt parmesan och krutonger

Pinoccio

  • Kycklingfilé cordon

    med ugnsbakad potatis, skysås

  • Panerad flundrafilé

    med remouladsås, kokt potatis

Universitetsklubben

  • Asiatisk gryta med tofu, kokos & röd curry

    serveras med limekokt ris & koriander

  • Klassisk oxbringa

    med senapssås , pepparrot samt rotmos

Stångs Mjärdevi

  • Salsiccia från Bondens skafferi

    potatispuré, friterad lök, syrlig kål, dijonkräm

  • Dagens grönt: Risotto

    svamp, svartkål, gulbetor, prästost

  • Veckans sallad: Räk- och nudelsallad

    glasnudlar, böngroddar, lök, picklat grönt, chilimajonnäs

  • Stångs Wallenbergare

    potatispuré, lingon, ärter, skirat smör

Pegs & Tails

  • Nötfärsburgare

    Brioche, saltgurka, lagrad ost samt rostad potatis

  • Veckans fisk

    serveras från tisdag

  • Veckans green: Lasagne

    serveras med tomat & basilikasås samt syrad lök

  • Varmrökt lax

    serveras med citron & dillmajo samt syrad lök

  • Soppa

    Grönärtssoppa serveras med ost timbal samt hand skalade räkor

  • Tails Sallad

    räksallad med ägg, syrad lök samt liméaioli

Wednesday, January 18