Lunch menu

Wednesday, 14 December

Brödernas kök

  • Dagens bowl: Asiatisk bowl

    Ris, stekt karré, kålsallad, sesamfrön, salladslök, sallad, soja

  • Lax-bowl med quinoa

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm

  • Brödernas Caesar med bulgur

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing

  • Chèvre-bowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo

  • Kyckling-bowl

    Bulgur, grönkål, ugnsrostad sötpotatis, fetaost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta

    Serranoskinka, mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- & nudelbowl

    Handskalade räkor, glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter

  • Grilltallrik (Varmrätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast

Restaurang Chili & Lime

  • pannbiff (svensk blandfärs)

    med lingon, stekt lök & skysås, serveras med potatismos eller kokt potatis

  • flygande Jacob (kycklingfilé, bacon, banan, jordnötter)

    serveras med ris

  • stekt panerad torskfilé

    med västkustsås, serveras med kokt potatis & citron

  • Indiskt: chicken nirali

    Veganskt: green gram curry

  • Poke Bowl: yakiniku, kyckling eller vegetarisk
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Vegetariskt:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter. 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Grill:

    kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Wallenbergare med potatismos

    gräddsås, ärtor & rårörda lingon

  • Teriyakimarinerad laxfilé

    med wokade grönsaker, ingefära-& limecreme, nudlar/potatis

  • Veg: Grönsaksfylld zucchini

    med ingefära-& limecreme, wokade grönsaker, nudlar/potatis

  • Pasta: "Delicata"

    med bacon, strimlad pepparsalami, lök & paprika

  • Fläskfiléwok fräst i sesamolja, chili & vitlök
  • Kycklingsallad

    med bacon & Red hot chilisås

  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik

La Fontana

  • Lasagne al-forno med coleslaw
  • Panerad rödspätta

    med stekt potatis och remouladsås

Viktors bakficka

  • Mustig högrevsgryta

    med rödvin svamp, smålök och potatispuré

Pinoccio

  • Pinocchio’s Schnitzel

    med stek potatis&bearnaisesås

  • Kyckligpasta

    med champinjoner & krämig grädde

Universitetsklubben

  • Buffé: Jullunch

    135:-

Stångs Mjärdevi

  • Fläskschnitzel från Skänninge

    ljummen potatissallad, citron- och örtsmör, vitlökssky

  • Dagens grönt: Betor från Hermelins

    havreris, örter, rostade pumpafrön, hummus

  • Stångs klassiker: Wallenbergare

    potatispuré, lingon, ärter, skirat smör

  • Veckans sallad: Räksallad

    glasnudlar, vårlök, picklad morot, böngroddar, jordnötter, sojamajonnäs

Pegs & Tails

  • Ångad torsk

    Serveras med ägg -& persiljesås

  • Fläskfilé saute

    med champinjoner & rosépeppar

  • Veckans green: Stekt zucchini

    serveras med potatisgratäng samt tomatsås

  • Soppa

    Räksoppa serveras med srirachagrädde

  • Varmrökt lax

    Serveras med koktpotatis, gräslökshollandaise & pressgurka

Wednesday, December 14