Lunch menu

Tuesday, 29 November

Brödernas kök

  • Dagens bowl: Burrito-bowl

    Ris, kycklingfajitas, mangosalsa & yoghurt

  • Lax-bowl med quinoa

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm

  • Brödernas Caesar med bulgur

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing

  • Chèvre-bowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo

  • Kyckling-bowl

    Bulgur, grönkål, ugnsrostad sötpotatis, fetaost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta

    Serranoskinka, mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing.

  • Räk- & nudelbowl

    Handskalade räkor, glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter

  • Grilltallrik (Varmrätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast

Restaurang Chili & Lime

  • raggmunk med stekt fläsk & lingon
  • stekt fläsk med löksås & kokt potatis
  • linguine med fläskfilé

    champinjoner,
 rödvin, soltorkade tomater, bacon, vitlök & grana padano

  • stekt panerad stillahavsflundra

    med chili- & limemayo, serveras med kokt potatis & citron

  • Indiskt: chicken tikka masala

    Veganskt: chenna masala

  • Poke Bowl: yakiniku, kyckling eller vegetarisk
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Vegetariskt:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter. 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Grill:

    kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Raggmunk med stekt fläsk & rårörda lingon
  • Bruna bönor med stekt fläsk

    serveras med kokt potatis

  • Parmesangratinerad laxfilé

    med oliv-& tomatcreme, grilltomat & kokt potatis

  • Spaghetti Bolognese med riven ost
  • Wok: Kyckling med mango, sweet chili & lime
  • Kycklingsallad

    med bacon, melon, äpple & Rhode Island

  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik

La Fontana

  • Färsfylld zucchini

    med fetaost och tomatsås

  • Nattbakad högrev

    med kokt potatis och rödvinssås

  • Panerad rödspätta

    med kokt potatis och remouladsås

Viktors bakficka

  • Krispig kycklingtaco

    i tortillabröd med stekt grönsaksris och söt chilicréme

Pinoccio

  • Pinocchio’s raggmunk

    med stekt fläsk samt lingon

  • fish n chip med bearnaisesås

Universitetsklubben

  • Chili con carne på sojafärs

    serveras med crème fraiche samt ris

  • Husets raggmunk

    med stekt sidfläsk, rårörda lingon och grädde

Stångs Mjärdevi

  • Bakad torsk

    potatis, purjolök, babyspenat, brynt smör, äggmajonnäs

  • Dagens grönt: Risotto

    svamp, svartkål, lök, parmesan

  • Veckans sallad: Kräftsallad

    pasta, picklad lök, grönkålspesto, prästostkräm

  • Stångs klassiker: Wallenbergare

    potatispuré, lingon, ärter, skirat smör

Pegs & Tails

  • Fiskgratäng

    Med smak av fänkål, tomat & saffran. Serveras med potatis

  • Veckans fisk: Sesambakad lax

    Serveras med ris och teriyaki mayo

  • Veckans green: Vegetarisk moussaka
  • Höstsoppa

    Champinjonsoppa med tryffelskum

  • Varmrökt lax

    Serveras med koktpotatis, gräslökshollandaise & pressgurka

  • Pegs Caesar

    Våran caesarsallad med majskyckling från Munka Ljungby & parmesan

Tuesday, November 29