Lunch menu

Wednesday, 30 November

Brödernas kök

  • Dagens bowl: Asiatisk bowl

    Ris, stekt karré, kålsallad, sesamfrön, salladslök, sallad, soja

  • Lax-bowl med quinoa

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm

  • Brödernas Caesar med bulgur

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing

  • Chèvre-bowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo

  • Kyckling-bowl

    Bulgur, grönkål, ugnsrostad sötpotatis, fetaost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta

    Serranoskinka, mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- & nudelbowl

    Handskalade räkor, glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter

  • Grilltallrik (Varmrätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast

Restaurang Chili & Lime

  • fransk färsbiff (svensk blandfärs)

    med lingon & gräddsås, serveras med pressgurka & potatismos eller kokt potatis

  • hemlagad pytt i panna

    serveras med
 stekt ägg & inlagda rödbetor

  • stekt panerad koljafilé

    med chili- & limemayo, serveras med kokt potatis & citron

  • Indiskt: nadan chicken curry

    Veganskt: mixed vegetables

  • Poke Bowl: yakiniku, kyckling eller vegetarisk
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Vegetariskt:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter. 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Grill:

    kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Pannbiff (veg: Rödbetsbiff) med potatismos

    kantarellsås, rårörda lingon & inlagd gurka

  • Fiskgratäng

    med räkor, dill, ost, vitt vin & kokt potatis

  • Pasta: med strimlad biff i gorgonzolasås
  • Wok: Fläskfilé fräst i sesamolja, chili & vitlök
  • Räksallad

    med matvete, citron & ägghalva

  • Grillen serverar:

    Skinka-& halloumisallad med melon & avocado

La Fontana

  • Cottage paj

    på köttfärs och grönsaker

  • Huset schnitzel

    med stekt potatis och bearnaisesås

  • Dillkött på högrev

    med kokt potatis

Viktors bakficka

  • Stekt panerad torsk

    med dansk remouladsås, rödlök, gröna ärtor och kokt potatis

Pinoccio

  • Pinocchio’s Schnitzel

    med stek potatis & bearnaisesås

  • Skycklig pasta

    med champinjoner & krämig grädde

Universitetsklubben

  • Abonnerat

Stångs Mjärdevi

  • Porterstek på nötrulle från Bjursund

    potatispuré, vinbär, pressgurka, gräddsås

  • Dagens grönt: Bakad rotselleri

    potatis, hasselnötter, grönkål, brynt smör

  • Veckans sallad: Kräftsallad

    pasta, picklad lök, grönkålspesto, prästostkräm

  • Stångs klassiker: Wallenbergare

    potatispuré, lingon, ärter, skirat smör

Pegs & Tails

  • Kalops på högrev

    Serveras med kokt potatis och rödbetor

  • Veckans fisk: Sesambakad lax

    Serveras med ris och teriyaki mayo

  • Veckans green: Vegetarisk moussaka
  • Höstsoppa

    Champinjonsoppa med tryffelskum

  • Varmrökt lax

    Serveras med koktpotatis, gräslökshollandaise & pressgurka

  • Pegs Caesar

    Våran caesarsallad med majskyckling från Munka Ljungby & parmesan

Wednesday, November 30